Facebook Pixel Με «Βγενό» η Γ.Σ
| 2012-03-01 18:42:00

Με «Βγενό» η Γ.Σ

Με «Βγενό» η Γ.Σ

Παρών στα γραφεία της ΠΑΕ στις 9 Μαρτίου ο «Mr MIG», θετικές ενδείξεις και για συμμετοχή του Νικόλα Πατέρα.
 

Αποφασισμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του, προκειμένου να βγει ο Παναθηναϊκός από το διοικητικό και οικονομικό αδιέξοδο είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος. Σε αντίθεση μάλιστα με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος συνεχίζει να διατηρεί αδιάφορα στάση, ο «Mr MIG» θα δώσει κανονικά το παρών στην Γενική Συνέλευση της 9ης Μαρτίου στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πρόθεσή του είναι να ξεκαθαριστούν, όχι απλά όσα θέματα αφορούν την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και την μείωση της τιμής σε 0,33 ευρώ, αλλά και όσα αφορούν την ΓΗΠΕΛ, προκειμένου όπως έχει δεσμευτεί να αναλάβει να βρει ο ίδιος τα 15 εκατομμύρια.

Την ίδια ώρα μάλιστα, θετικά είναι τα μηνύματα που λαμβάνει ο Ανδρέας Βγενόπουλος και από την πλευρά του Νικόλα Πατέρα. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δείχνει να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να λάβει και αυτός μέρος, με το ποσοστό που του αναλογεί, στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου. Αρκεί βέβαια να υπάρχουν και οι κατάλληλες συνθήκες μεταξύ των μετόχων και εξαλειφθούν οι... ενδοοικογενειακές κόντρες.

Αν πάντως επιβεβαιωθούν τα παραπάνω, οι εφιάλτες στον Πειραιά θα πάρουν σάρκα και... οστά.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags