Facebook Pixel Πόρτα στον Ολυμπιακό για Βλάχο
| 2012-03-02 09:45:00

Πόρτα στον Ολυμπιακό για Βλάχο

Πόρτα στον Ολυμπιακό για Βλάχο

Ο Χάρης Οικονομόπουλος θα καλύψει τις 30.000 ευρώ προς το Γαλάτσι για τον Βλάχο, κλείνοντας την πόρτα στο Λιμάνι και προστατεύοντας το ταμείο της ΑΕΚ.
 

Τον νεαρό Κώστα Βλάχο ετοιμάζεται να κρατήσει ο νέος αντιπρόεδρος της ΑΕΚ, Χάρης Οικονομόπουλος.

Ο 16χρονος αμυντικός της Ένωσης δοκιμάζεται στο Μιλάνο από τους "ροσονέρι", και τα μηνύματα που παίρνουν οι ιθύνοντες του συλλόγου από τον υπεύθυνο των κιτρινόμαυρων ακαδημιών Τάσο Στασινόπουλο, είναι πολύ θετικά.

Ωστόσο, η ΑΕΚ χρωστά 30.000 ευρώ στην προηγούμενη ομάδα του Γιαννιώτη άσου, το Γαλάτσι. Ποσό που σύμφωνα με κάποιες πηγές μπορεί να καλύψει ο Ολυμπιακός σε περίπτωση που η Μίλαν δεν προχωρήσει στην απόκτησή του, ώστε να πάρε τον ταλαντούχο παίκτη στου Ρέντη.

Φαίνεται όμως στην ΑΕΚ έβαλαν ...μυαλό με την υπόθεση του Κώστα Μανωλά που δεν ανανέωσαν για 150.000 ευρώ το συμβόλαιό του και θα μπορούσαν να είχαν γεμίσει τα ταμεία τους με περισσότερο ρευστό από την ουκρανική ομάδα, είτε κάποια άλλη το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γι' αυτό λοιπόν, σύμφωνα με την "Κιτρινόμαυρη Ώρα", ο Οικονομόπουλος αποφάσισε να καλύψει ο ίδιος το ποσό των 30.000 ευρώ προς το Γαλάτσι.

Έτσι, αν η Μίλαν προχωρήσει στην απόκτησή του τα χρήματα θα τα καρπωθεί η Ένωση, ενώ σε διαφορετική περίπτωση ο παίκτης θα μείνει στην ΑΕΚ.

Άλλωστε, εκτός από σημαντικό μελλοντικό περιουσιακό στοιχείο ο παίκτης αρέσει στον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι θα δώσει αρκετές ευκαιρίες στον νεαρό άσο.

Πηγή: gazzetta.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags