Facebook Pixel Μην πουντιάσει στο τέλος...
| 2012-03-05 09:20:00

Μην πουντιάσει στο τέλος...

Μην πουντιάσει στο τέλος...

Από ζέστη σε ...κρύο, λέει, πάει ο Μελισσανίδης σε ό,τι αφορά το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ. Ενώ είχε αρχίσει να "ψήνεται" τελικά ...ξαναπάγωσε μετά το "όχι" των Χατζηιωάννου και Γκούμα.

Οι Παππάς και Νοτιάς θέλουν να συμμετέχουν στην αναγέννηση της ΑΕΚ μαζί με τον Μελισσανίδη, ωστόσο η άρνηση των Χατζηιωάννου και Γκούμα απομακρύνει τον "Τίγρη".

Μερικές ώρες μετά το ηχηρό "όχι" των Γκούμα και Χατζηιωάννου, όλα δείχνουν ότι αλλάζει το "παιχνίδι". Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ζητήσει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τέσσερις συγκεκριμένους ανθρώπους. Τους Νοτιά, Παππά, Γκούμα και Χατζηιωάννου.

Ωστόσο, πλέον μένουν μόνο οι δύο πρώτοι που έχουν ήδη μεταφέρει ότι βλέπουν θετικά την επαναδραστηριοποίηση του "Τίγρη" στα κοινά της ΑΕΚ.

Ωστόσο, ο πρώην ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την επόμενη ημέρα του συλλόγου και όχι για την αδειοδότηση της ομάδας ή τα χρέη που έχουν δημιουργήσει προηγούμενες διοικήσεις.

Γι' αυτό ζήτησε να κουβεντιάσει με συγκεκριμένους ανθρώπους, να φτιαχτεί ένα πλάνο, και να βγάλουν την Ένωση από αυτή τη κατάσταση.

Με τα νέα δεδομένα όμως, θα μπορέσει να καθίσει στο τραπέζι μόνο με τους μισούς από όσους ζήτησε. Επομένως, δύσκολα θα κρατήσει ζεστό το ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ, εκτός και αν βρεθούν κάποιοι άλλοι επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν, τους γνωρίζει και τους εμπιστεύεται, και έτσι "ξαναζεσταθεί".

Για την ώρα πάντως, κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πουθενά...

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags