Facebook Pixel "Ν' ανοίξουν τα μικρόφωνα!"
| 2012-03-06 16:00:00

"Ν' ανοίξουν τα μικρόφωνα!"

"Ν' ανοίξουν τα μικρόφωνα!"

Πολύ σημαντική πρωτοβουλία από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, που ζητήσε με επιστολή του προς τον Γόντικα να είναι ανοιχτή στον Τύπο η επικείμενη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Μία κίνηση που επιβεβαιώνει την πληροφόρηση πως ο Α. Βγενόπουλος θα δώσει το "παρών" στην προγραμματισμένη Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την προσεχή Παρασκευή, έκανε ο εκ των μεγλομετόχων των "πράσινων", ζητώντας από τον Δημήτρη Γόντικα να είναι ανοιχτή στον Τύπο η Συνέλευση.

Κάτι που δείχνει ότι ο "Μr MIG" δεν θέλει να δημιουργηθεί η παραμικρή παρεμηνεία όσων ειπωθούν στη Γ.Σ., αλλά και ίσως ότι έχει έτοιμο πλάνο με σημαντικές προτάσεις για το μέλλον του συλλόγου. Προτάσεις που θέλει να φτάσουν στα αυτιά των οπαδών κατευθείαν από την... πηγή, προκειμένου να σταματήσουν οι διαρροές.

Μένει, βέβαια, να δούμε αν θα γίνει αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση, αλλά και ποιοι από τους υπόλοιπους μετόχους θα δώσουν το "παρών", ώστε μία ενέργεια όπως αυτή (αν γίνει, τελικά, πράξη η επιθυμία του Βγενόπουλου) να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags