Ας του πει κάποιος πως οι "πράσινοι" δεν έχουν μαντήλι για να κλάψουν, πριν μπει στον κόπο να μιλήσει μαζί τους για πιθανή αγορά του παίκτη και χάσουν όλοι μαζί τον χρόνο τους.

Διαβλαστε τι είπε στην "Εξέδρα" ο Λίον Κάλεντερ, περί του οποίου ο λόγος, για τον πελάτη του:

«Θα είμαι στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου για να δω και το μεγάλο ντέρμπι. Φυσικά και για να συναντηθώ με τη διοίκηση της ομάδας».

Για το αν θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό: «Βεβαίως και θέλει. Ο Κουίνσι είναι ευχαριστημένος στον Παναθηναϊκό. Του αρέσει το κλαμπ, η Αθήνα και έχει πολύ καλή σχέση με τον προπονητή. Μαθαίνω ότι και ο κόσμος τον έχει αγαπήσει».

Για την ρήτρα: «Η ρήτρα ανέρχεται στο ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να ενημερώσει την Αλ Σαντ για τις προθέσεις του μέχρι το τέλος Μαΐου. Ξέρω ότι η Αλ Σαντ θέλει να τον πουλήσει. Λογικό αφού του χρόνου λήγει το συμβόλαιο του».

Για το πόσο τον κοστολογεί: «Γύρω στα 5-6 εκατ. ευρώ. Οπως αντιλαμβάνεστε ο Παναθηναϊκός λόγω της ρήτρας είναι σε πλεονεκτική θέση έναντι οποιουδήποτε άλλου ενδιαφερόμενου».

Για το αν υπάρχουν προτάσεις: «Ναι. Από αρκετές ομάδες στην Ιταλία, στην Ισπανία και στην Τουρκία. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα. Ορισμένα έχουν γραφτεί».

Για το αν απασχολεί τον Κουίνσι το θέμα του συμβολαίου: «Προς το παρόν όχι. Ο Κουίνσι θέλει να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα στο πρωτάθλημα. Πέρασε έναν τραυματισμό που τον κράτησε για λίγο εκτός αγώνων και τον έβγαλε από τον ρυθμό του. Αλλά θα τον ξανά βρει γρήγορα».

Για τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού: «Το έχω πληροφορηθεί. Ελπίζω να τα ξεπεράσει σύντομα».