Είναι προφανές ότι πήραν χαμπάρι το λάθος που έκαναν, αφού δεν έχει κλείσει το θέμα με το συμβόλαιο του παλιού προπονητή. Για να μην τρέχουν με τα δικαστήρια, έβγαλαν την ανακοίνωση από το site, αλλά αυτό δεν φτάνει. Η ανακοίνωση έχει ήδη εκτυπωθεί από τους δικηγόρους, ενώ υπάρχει και το γραπτό μήνυμα που έστειλε με πολλαπλούς αποδέκτες ο υπεύθυνος γραφείου Τύπου.
Και μέσα σε όλα τα άλλα, δεν γίνεται να ανακοινωθεί και η πρόσληψη του Χουγκάζ, μέχρι τουλάχιστον να φύγει ο Καλαφατάκης. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
Αυτή είναι η δεύτερη ανακοίνωση που εξαφανίζεται από το site του Ηρακλή, μετά από εκείνη που είχε βγει και έκανε λόγο για ανταπόδοση φιλοξενίας στον Αρη. Οταν είχαν προηγηθεί τα επεισόδια και οι καρεκλιές στο Αλεξάνδρειο.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο