Ακόμα και στην Αγγλία να είναι το ματς που τόσο αρέσει στον Γιώργο Δώνη. Πολύ περισσότερο στην Ελλάδα που οι εκπλήξεις είναι μετρημένες κι όταν γίνονται το μυαλό μας πάει στο στοίχημα κι όχι στην άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου.

Κι όμως η Δόξα θα μπορούσε να είχε αμφισβητήσει τον τίτλο του φαβορί στον Ατρόμητο εάν ο Ουέλιγκτον είχε αξιοποιήσει τις δύο ευκαιρίες που ήταν πρωταγωνιστής όταν ακόμα δεν είχε μπει γκολ στο παιχνίδι. Δεν το έκανε και… αντίο ζωή. Η έστω αντίο βαθμοί…

Ευτυχώς για τον Ατρόμητο υπήρχε και β’ ημίχρονο, αυτό που τον οδήγησε στη νίκη. Ο Μπρίτο και ο Μήτρογλου βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτα και ο Ατρόμητος μία ακόμα νίκη που τον φέρνει πιο κοντά στο Ευρωπαϊκό του όνειρο.

Βέβαια αυτό τον καιρό στο Περιστέρι συζητάνε περισσότερο το… κούρεμα που αναμένεται να εφαρμοστεί από το καλοκαίρι. Ο αλώβητος από την οικονομική κρίση Ατρόμητος είναι από τις λίγες, πλέον, ομάδες που πληρώνουν στην ώρα τους. Και για να συνεχίσει να συμβαίνει αυτό ο ιδιοκτήτης του αποφάσισε να μειώσει το μπάτζετ προσαρμόζοντας έξοδα και συμβόλαια στα νέα δεδομένα.

Όσο για τη Δόξα αυτό που την απασχολεί είναι η… πρόσθεση. Πόσους βαθμούς μπορεί να βάλει στο σακούλι της μέχρι το τέλος της χρονιάς ώστε να ακολουθήσει το παράδειγμα του Λεβαδειακού που όπως δείχνουν τα πράγματα μπορεί να μπήκε κι αυτός από το… παράθυρο της superleague, αλλά μένει σ’ αυτήν με το… σπαθί του!

Και δύο λόγια για τους σκόρερς: Ο Μπρίτο έδιωξε το άγχος από τους παίκτες του Ατρομήτου. Ο Μήτρογλου το έκανε μεγαλύτερο. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ. Ο δεύτερος έκανε το 2-0, αλλά έχασε πολλά άλλα…

Πηγή: pamesports.gr