Facebook Pixel Αλλάζει την ΠΑΕ ο Βγενόπουλος
| 2012-03-11 16:51:00

Αλλάζει την ΠΑΕ ο Βγενόπουλος

Αλλάζει την ΠΑΕ ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος σκοπεύει να προωθήσει αλλαγές στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της επόμενης μέρας και της ανάληψης του ελέγχου.

Η απομάκρυνση του Αλέξανδρου Παπαδοσπυριδάκη από τη θέση του οικονομικού διευθυντή φαίνεται πως είναι η αρχή μιας σειράς αλλαγών που πρόκειται να λάβουν χώρα στον Παναθηναϊκό.

Κινητήριος δύναμη είναι ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο οποίος θεωρεί ότι η ΠΑΕ πρέπει να γυρίσει σελίδα. Για ορισμένα πρόσωπα πιστεύει ότι εκφράζουν λογικές και νοοτροπίες που επιβάλλεται να τεθούν στο περιθώριο.

Έχει εκθέσει στον Δημήτρη Γόντικα τις απόψεις του, αναφορικά με τις αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν στον Παναθηναϊκό. Πάντως η γνώμη του για ορισμένους ανθρώπους δεν σχέση με το ότι αποτέλεσαν επιλογές του Γιάννη Βαρδινογιάννη, αλλά με τον τρόπο που λειτουργούν.

Άλλωστε, και ο νυν πρόεδρος προσλήφθηκε επί εποχής Τζίγγερ, αλλά απέδειξε με την παρουσία του ότι έχει θέση στην επόμενη μέρα της ΠΑΕ.

Παίρνει τον έλεγχο

Φυσικά, οι αλλαγές στη στελέχωση και στην οργανωτική δομή του Παναθηναϊκού θα γίνουν σταδιακά. Και έχουν άμεση σχέση με τη βούληση του Ανδρέα Βγενόπουλου να αποκτήσει τον έλεγχο της ΠΑΕ στο προσεχές διάστημα, ακόμα και αν δεν γίνει κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, ο Παναθηναϊκός βιώνει ένα ιδιότυπο καθεστώς ακυβερνησίας. Ναι μεν έχει πρόεδρο και ΔΣ, όμως δεν έχει ιδιοκτήτη, ο οποίος θα καθορίσει το μακροπρόθεσμο πλάνο της ομάδας. Ακόμα δεν έχει κοστίσει, ωστόσο δεν μπορεί να πορευτεί για πολύ ακόμα χωρίς πυξίδα και… Καπετάνιο. Και ο Βγενόπουλος το γνωρίζει καλά…

Πηγή: prasinanea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags