Facebook Pixel Κορυφαίος, αν και ...Ελληνας
| 2012-03-14 13:06:00

Κορυφαίος, αν και ...Ελληνας

Κορυφαίος, αν και ...Ελληνας

Πάντα ήταν ευφυής. Μετρημένος, μεθοδικός, αλλά και στο έπακρο κοινωνικός. Γράφει ο Στράτος Σεφτελής.

Ο Σάκης Τσιώλης, από τότε που ήταν βασικό στέλεχος της ομαδάρας της ΑΕΛ της δεκαετίας του '80, ήξερε να στέκεται με ιδανικό τρόπο, μέσα κι έξω από το γήπεδο.

Την ίδια εικόνα προβάλλει και ως προπονητής. Και δικαίως θεωρείται ο κορυφαίος Ελληνας τεχνικός στις μέρες μας. Αυτό που πέτυχε στον Αστέρα είναι ένα μίνι θαύμα. Για «φούντο» πήγαινε η ομάδα της Τρίπολης!

Μέχρι που την ανέλαβε ο Τσιώλης, που έχει ξεχωριστή ικανότητα να χτίζει ομάδες, να συμμαζεύει την κατάσταση, να επιβάλει την πειθαρχία με την πειθώ και όχι με αυταρχικό τρόπο.

Ο Αστέρας, από τότε που τον πήρε στα χέρια του, κάνει πορεία πρωταθλητισμού! Στο αντίστοιχο διάστημα, έχει συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από οποιαδήποτε άλλη ομάδα! Ακόμη και από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό... Φυσικά όλα αυτά δεν είναι συμπτωματικά.

Ο Τσιώλης ξέρει πως όλα στη ζωή είναι καρπός σκληρής δουλειάς, αλλά και μεθοδικότητας. Οι εχθροί του προβάλουν το αποτυχημένο πέρασμά του από τον Αρη. Ηδη δείχνει πως ήταν ένα κακό διάλειμμα. Που οφείλεται στην κακοτυχία, αλλά και στην άποψη που έχουν εκεί πως ο προπονητής πρέπει να εκτελεί και όχι να ηγείται...

Πηγή: Εθνοσπόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags