Facebook Pixel Καλωσορίσατε κι απόψε στο (ραδιοφωνικό) ταξίδι μας!
| 2012-03-17 11:17:00

Καλωσορίσατε κι απόψε στο (ραδιοφωνικό) ταξίδι μας!

Καλωσορίσατε κι απόψε στο (ραδιοφωνικό) ταξίδι μας!

Πάντα με γοήτευαν οι ραδιοφωνικές εκπομπές του Σαββάτου και (ιδιαίτερα) της Κυριακής. Να είσαι στην καρδιά των γεγονότων, να τα παρακολουθείς, να τα σχολιάζεις και να τα αναλύεις όλα την ώρα που η αδρεναλίνη είναι στο κόκκινο. Χαμός!

Γράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης...

Αθλητική δραστηριότητα παντού. Από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ, μέχρι το βόλεϊ, το πόλο, το χάντμπωλ και όλα τα σπορ. Στην Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Δεν πλήττεις δευτερόλεπτο.

Και φυσικά η νέα μόδα στη ζωή μας, το στοίχημα, που εφόσον παίζεται με φειδώ και γνώση είναι εξαιρετικά γοητευτικό. Έχει πολλά μυστικά και δεν είναι σε καμιά περίπτωση τυφλός τζόγος. Ακόμα κι εγώ που δεν το ''πήγαινα'' με τίποτα έχω ψηθεί από τον ''εξάσφαιρο'', τον Διόλατζη, τον Ανδρικόπουλο και τα υπόλοιπα παιδιά του pamesportsbet. Γιατί με έπεισαν; Απλούστατα διότι η μελέτη, η ανάλυση , η σπουδή μέχρι να αποφανθούν για το σημείο που θα προτείνουν (και θα παίξουν) συνιστούν -χωρίς ίχνος υπερβολής- επιστήμη.

Όλα αυτά συνυπάρχουν στη δράση του σαββατοκύριακου και είναι συναρπαστικά. Γίνονται μάλιστα ακόμη πιο μαγικά όταν αφαιρείται η εικόνα και φιλτράρονται μέσα από την ξεχωριστή διαδικασία του ραδιοφώνου που έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί και να μεταδίδει τα πάντα ακριβώς την ώρα που συμβαίνουν. Τί πιο συναρπαστικό για έναν αθλητικογράφο;

Το αθλητικό σαββατοκύριακο έχει κυρίως πρόσωπα, τους πρωταγωνιστές των αθλητικών συναντήσεων. Τί καλύτερο, τί πιο γνήσιο, τί πιο άμεσο απ' το να μιλάς μαζί τους πριν καν στεγνώσει ο ιδρώτας της προσπάθειάς τους;

Αυτό είναι το ραδιόφωνο για τον αθλητισμό τα σαββατοκύριακα. Απολύτως άμεσο! Γι' αυτό και το προτιμώ. Ανέκαθεν το προτιμούσα.

Γιατί σας τα λέω όλα αυτά; Γιατί από αυτό το Σάββατο (και κάθε Σάββατο και Κυριακή) από τις 18.00 ως τις 22.00 εμείς εδώ στο pamesports κάνουμε εισβολή (καθόλου βίαιη) στα ερτζιανά και όλα όσα με (μας) γοήτευαν θα σας τα προσφέρουμε απλόχερα. Θα μας βρίσκετε στους 97,8, στον Real Fm, στο πρώτο (βάσει μετρήσεων και ουσίας) ραδιοφωνικό σταθμό. Η προσπάθειά μας είναι να κάνουμε αυτό που όλους μας καθήλωνε όταν ήμασταν ακροατές. Φυσικά για να δημιουργήσουμε αυτή την όμορφη ραδιοφωνική εικόνα, ένας από τους πρώτους που συνέβαλε τα μέγιστα είναι ο Μιλτιάδης Παναγιωτόπουλος. Και είναι πραγματικά πολύ όμορφο που θα είναι στην παρέα με πρωταγωνιστικό -όπως πάντα- ρόλο.

Θα προσπαθήσουμε να είμαστε παντού, να σας ενημερώνουμε για όλα, να αναλύουμε και να σχολιάζουμε τα πάντα, να δίνουμε το μικρόφωνο στους πρωταγωνιστές. Άλλωστε το πρώτο που πρεσβεύουμε εδώ είναι η άποψη. Όχι μόνο (και όχι κυρίως) η δική μας. Βασικά η δική σας! Γι' αυτό θέλουμε το κινητό σας ή το email σας. Ξέρετε τι να κάνετε. Παίρνετε το κινητό, πατάτε τα sms , πληκτρολογείτε Real αφήνετε ένα κενό (μικρό που έλεγε κι ένας συνάδελφος) γράφετε την άποψή σας για οποιοδήποτε θέμα και το στέλνετε στο 54100. Αυτή θα είναι η βάση της εκπομπής μας, ο διάλογος.

Μαέστρος θα είναι ο Παύλος Παπαδημητρίου και είναι τυχερός, γιατί θα έχει στη διάθεσή του μια καταπληκτική ορχήστρα. Δεν το γράφω για να ευλογήσω την ομάδα μας. Θα το διαπιστώσετε κι εσείς.

Από εκπλήξεις, διαγωνισμούς και δώρα; Άλλο τίποτα.

Και αμφισβητούμενες φάσεις θα έχουμε. Εντάξει θα μας λείπει η εικόνα, αλλά θα έχουμε Βαρούχα για να σας τα εξηγεί όλα με λεπτομέρειες. Σα να είσαστε μέσα στο γήπεδο.

Φυσικά δεν θα υπάρχουν αθλητικά στεγανά. Στο τετράωρο αυτό θα παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και θα ανοίγουμε πάντοτε παράθυρα (όχι τηλεοπτικά, όπως επί το πλείστον έχουμε κάνει στη ζωή μας) στον έξω κόσμο.

Επίσης, υποσχόμαστε ότι από το στούντιο του Real Fm θα παρελάσουν λαμπερά πρόσωπα που πάντα θα έχουν κάτι να πουν.

Δεν θα είναι μια τυπική αθλητική εκπομπή. Θα είναι ένα τετράωρο στο οποίο θα προσπαθήσουμε να σας αποδείξουμε ότι ο αθλητισμός (και κυρίως το ποδόσφαιρο, αλλά όχι μόνο) είναι πριν και πάνω απ΄όλα διασκέδαση. Τα σακάκια τα έχουμε πετάξει, τις γραβάτες τις έχουμε λύσει κι η σοβαροφάνεια μακρυά από εμάς.

Θα έλεγα ότι είμαστε εξαιρετικά τυχεροί που η πρεμιέρα μας (η δεύτερη ημέρα μας για την ακρίβεια) συμπίπτει με την απευθείας μετάδοση της μητέρας των μαχών (ποδοσφαιρικώς μιλώντας πάντα) μεταξύ Παναθηναϊκου-Ολυμπιακού.

Real Sports ,λοιπόν, στον Real Fm από το pamesports. Mε συμπαίκτη (κι αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό) την Wind. Γιατί κι εμείς στα αθλητικά, στην ραδιοφωνική μας περιπλάνηση όταν λέμε ότι συμμετέχετε ΟΛΟΙ , εννοούμε ΟΛΟΙ!!!

Σας περιμένουμε το Σάββατο στις 18.00 στους 97,8, στις κατά τόπους συχνότητες και μέσω του real.gr !!!!

Καλωσορίσατε κι απόψε στο ταξίδι μας!!!

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags