Το σχετικό δελτίου Τύπου που εξέδωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρει σχετικά:

Τις τελευταίες ημέρες γίνεται μια προσπάθεια συσπείρωσης όλου του φίλαθλου κόσμου των Ιωαννίνων, αλλά και ολόκληρης της Ηπείρου.

Σημαία της προσπάθειας αυτής το σύνθημα "ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ" να κρατήσουμε τον ΠΑΣ εκεί ψηλά στην Super League.

Τους τελευταίους μήνες ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο πραγματοποιούν μια τεράστια προσπάθεια προκειμένου η αγαπημένη μας ομάδα να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Τα τελευταία επιτυχή αποτελέσματα έχουν φέρει τον αγαπημένο μας ΠΑΣ σε καλή βαθμολογική θέση και πλέον ο φετινός μαραθώνιος της Super League έχει μπει στην τελική ευθεία προς την ολοκλήρωση του.

Το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Εργοτέλη αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, αφού με ένα καλό αποτέλεσμα κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή. Η στήριξη των φιλάθλων είναι αναγκαία. Ο κόσμος του ΠΑΣ έχει αποδείξει ότι είναι ο δωδέκατος παίκτης και αυτός που στις χαρές και στις λύπες είναι κοντά και τον στηρίζει.

Εφτασε λοιπόν η ώρα την Κυριακή (17:15) το Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες" να ζήσει μεγάλες στιγμές, ο κόσμος των Ιωαννίνων αλλά και της Ηπείρου να επιβραβεύσει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και να κατακλύσει το Εθνικό μας Στάδιο.

Κοινώς στην πόλη μας " ΝΑ ΣΕΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ"


Την προσπάθεια αυτή επιβραβεύουν και οι Εταιρείες Χορηγοί-Διαφημιζόμενες οι οποίες έχουν σταθεί στο πλευρό της ομάδας καθ΄ όλη την διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου και πολλές εξ΄ αυτών για αρκετά έτη έως τώρα.

Η Διεύθυνση Marketing της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σε συνεργασία με τις Εταιρείες αυτές θα προσφέρει στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που θα παρεβρεθεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Εργοτέλη πολλά δώρα και εκπλήξεις ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της αφοσίωσης και της αγάπης τους προς την ομάδα.

Συγκεκριμένα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μέσα από την οποία θα αναδειχθούν οι νικητές διεκδικώντας δώρα από τις παρακάτω εταιρείες.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΗΠΕΙΡΟΥ

VODAFONE

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΙΚΕΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΖΩΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΠΑΔΙΟΣ

FORTHNET SHOP ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΑΥΤOGLYM ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ SUPER LEAGUE.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.