Facebook Pixel Θα τους φέρουν κοντά;
| 2012-03-25 10:26:00

Θα τους φέρουν κοντά;

Θα τους φέρουν κοντά;

Η αδιαλλαξία Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου έχει φέρει σε αδιέξοδο τον Παναθηναϊκό και ο κίνδυνος διάλυσης της ομάδας είναι μεγαλύτερος από ποτέ.

Άνθρωποι που έχουν καλή επικοινωνία και με τους δύο άνδρες θα επιχειρήσουν το προσεχές διάστημα να τους οδηγήσουν στο ίδιο τραπέζι συζητήσεων προκειμένου να βρεθεί μία λύση, ωστόσο είναι αμφίβολο αν θα τα καταφέρουν και θεωρείται πολύ δύσκολο ακόμη κι αν αυτό συμβεί να έρθουν σε κάποια συμφωνία.

Από πλευράς Τζίγκερ εξακολουθεί να διαρρέεται πως δεν ασχολείται με την ομάδα και οι μετοχές του παραμένουν… παρκαρισμένες, ενώ ο "Mr MIG" ξεκαθαρίζει πως δεν θα βάλει χρήματα στην ΠΑΕ εφόσον δεν λυθεί το θέμα με τη ΓΗΠΕΛ και ο μεγαλομέτοχος επωμιστεί όσες υποχρεώσεις τυχόν προκύψουν από αυτή την υπόθεση στο μέλλον.

Και σαν να μην έφτανε η αδιαλλαξία αμφοτέρων, υπάρχουν και αλληλοκατηγορίες, με την πλευρά Βαρδινογιάννη να κατηγορεί την απέναντι πως δεν είχε εξ αρχής πρόθεση να βάλει λεφτά και ότι απλώς αναζητούσε αφορμή για να τα αποσύρει, αλλά και την πλευρά Βγενόπουλου να κάνει λόγο για προσχεδιασμένη παραίτηση των μελών που πρόσκεινται στον μεγαλομέτοχο από το ΔΣ της ΠΑΕ, προκειμένου να σαμποτάρει την προσπάθεια που έγινε το τελευταίο διάστημα.

Δεδομένης και της απουσίας ενδιαφερόμενων να επενδύσουν στην ομάδα, μοναδική λύση στο αδιέξοδο θα ήταν μία συμφιλίωση, έστω κι ένας συμβιβασμός ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Όμως αυτό στην παρούσα φάση μοιάζει σχεδόν απίθανο να συμβεί. Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει σοβαρότατο κίνδυνο να υποχρεωθεί να δώσει τις μετοχές στον Ερασιτέχνη και να οριστεί διοίκηση Πρωτοδικείου, με ό,τι συνεπάγεται αυτό σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags