Facebook Pixel Ο αναγεννημένος Κλέιτον!
| 2012-03-25 18:28:00

Ο αναγεννημένος Κλέιτον!

Ο αναγεννημένος Κλέιτον!

Ο Βραζιλιάνος άσος του Παναθηναϊκού πραγματοποιεί την καλύτερή του χρονιά με την πράσινη φανέλα.

 

Καλύτερος και πιο χρήσιμος από κάθε άλλη του χρονιά με την πράσινη φανέλα παρουσιάζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Σίλβα Κλέιτον. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός μετά το καλό του ξεκίνημα τη σεζόν 2008-2009 δεν κατάφερε να αποδώσει αυτά που προσδοκούσαν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» όταν το καλοκαίρι του 2008 τον έφερναν στην Παιανία και για μία διετία ήταν είτε ωσεί παρών στην Παιανία είτε δανεικός.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα το περασμένο καλοκαίρι πίστεψε στον «Κλέι», του έδωσε την ευκαιρία και τον περιέβαλλε με εμπιστοσύνη, όπως κανείς άλλος τεχνικός του «τριφυλλιού». Ο Βραζιλιάνος τον δικαίωσε με την απόδοση του και αποτελεί έναν από τους πρωταγωνιστές του Παναθηναϊκού. Ο 29χρονος άσος έχει πετύχει 4 γκολ, έχει... σερβίρει 5 ασίστ ενώ έχει αγωνιστεί σε 23 παιχνίδια, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά.

Πάντως, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στο «τριφύλλι». Εξάλλου με την υπάρχουσα κατάσταση στα διοικητικά βρίσκεται και αυτός στον αέρα, όπως και αρκετοί συμπαίκτες του. Βέβαια, αν στον Παναθηναϊκό λειτουργούσαν όλα φυσιολογικά και ο Φερέιρα παρέμεινε στο τιμόνι του συλλόγου δύσκολα θα άφηνε τον «Κλέι» να αποχωρήσει.

Πηγή: Leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags