Facebook Pixel Θα βάλει γκολ στις καθυστερήσεις;
| 2012-03-26 13:25:00

Θα βάλει γκολ στις καθυστερήσεις;

Θα βάλει γκολ στις καθυστερήσεις;

Συνεχίζει να... σκοράρει για την ΑΕΚ ο Ντέμης, καθώς φέρεται να εξασφάλισε τα χρήματα που χρειάζεται η ΠΑΕ για την αδειοδότηση της ΟΥΕΦΑ. Μεγάλος εχθρός ο χρόνος για τον "δικέφαλο".

Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι πολύ πιθανό να δώσει τη λύση με την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΚ από την ΟΥΕΦΑ, καθώς φαίνεται πως κατάφερε να εξασφαλίσει το υπόλοιπο ποσό του δανειού από τον Τουρκί Αλ Σουντάιρι, που είχε συμφωνηθεί να λάβει η ομάδα αλλά δεν είχε δοθεί. Μιλάμε για ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκ. ευρώ, καθώς από τα δύο εκ. ευρώ που είχε συμφωνήσει να δώσει ο Σαουδάραβας, μόνο τις 550 χιλ. ευρώ είχε καταφέρει να πάρει η "Ένωση".

Ακόμα και εντός της ημέρας είναι πολύ πιθανό να γίνει η μεταφορά των χρημάτων, αν και το ζήτημα είναι πως το συγκεκριμένο ποσό θα έπρεπε να βρίσκεται στο ταμείο της ΠΑΕ από τις 21 Μαρτίου, καθώς χρειάζονται διάφορα γραφειοκρατικά ζητήματα να διευθετηθούν για να είναι διαθέσιμο το ποσό μέχρι τις 31 Μαρτίου.

Στον σύλλογο, πάντως, είναι αισιόδοξοι πως στην ΟΥΕΦΑ θα δείξουν κατανόηση αν τα χρήματα είναι διαθέσιμα και απλώς δεν έχουν δοθεί σε εκείνους που τα χρωστάει η ΠΑΕ. Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο οι "κιτρινόμαυροι" δείχνουν να βρίσκουν τη λύση, με τον Ντέμη να βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για λογαριασμό της ΑΕΚ. Μήπως περισσεύει ένας Ντέμης και για τον Παναθηναϊκό;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags