Facebook Pixel Παντού αδιέξοδοι!
| 2012-03-27 15:30:00

Παντού αδιέξοδοι!

Παντού αδιέξοδοι!

Ο Τζίγγερ δεν θέλει τον Βγενόπουλο, ο Παύλος δεν θέλει να ασχοληθεί, άλλη λύση δεν υπάρχει και οι παλαίμαχοι ζήτησαν και, ίσως, πάρουν τις μετοχές. Αλλά δεν μας είπαν τι θα τις κάνουν…

Το κακό δεν είναι μόνο το τραγικό παρόν που βιώνει ο Παναθηναϊκός, αλλά και το κατάμαυρο μέλλον έχει μπροστά του. Ίσως, μάλιστα, αυτό το σκοτάδι που έχει απλωθεί σχετικά με την επόμενη μέρα να είναι χειρότερο από ο,τιδήποτε άλλο.

Ψάχνεις από κάπου να πιαστείς, να βρεις μια προοπτική, κάτι που υπό προϋποθέσεις να μπορούσε να διαφανεί ως λύση και πραγματικά δεν βρίσκεις τίποτα. Έτσι όπως έχει παγιωθεί η κατάσταση στο "τριφύλλι", αυτή τη στιγμή δεν προκύπτει από πουθενά ελπίδα.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης όχι απλά έχει μουλαρώσει, όχι απλά έχει παγώσει κάθε είδους διαπραγμάτευσης, αλλά φαίνεται να μην ασχολείται καν. Μοιάζει να μην τον ενδιαφέρει ακόμη κι αν ο Παναθηναϊκός διαλυθεί, αύριο το πρωί, ακόμη κι αν οι μετοχές του παραμείνουν για πάντα σε …κάποιο δικηγορικό γραφείο, όπως είχε πει. Φυσικά δεν μπορούμε να είμαστε στο μυαλό του, όμως αυτό που βγάζει προς τα έξω, είναι μια πλήρης αδιαφορία.

Ο Βγενόπουλος, που δείχνει πιο δραστήριος από τους μετόχους, είναι ανεπιθύμητος από την οικογένεια, ενώ και ο ίδιος δεν φαίνεται όσο ζεστός ήταν παλαιότερα. Θυσίες οικονομικές μόνο για τη …φανέλα δεν είναι διατεθειμένος να κάνει κανένας.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άφησε πρόσφατα ανοιχτό το ενδεχόμενο να βοηθήσει, αλλά ο αδερφός του Παύλος επανέλαβε χθες ότι η ΠΑΕ δεν τον ενδιαφέρει κι έχει σταματήσει να ασχολείται.

Διοικητικό συμβούλιο δεν υπάρχει, η ΟΥΕΦΑ είναι έτοιμη να πάρει κεφάλια, παίκτες και προπονητής είναι παρατημένοι στη μοίρα τους και …χαραμάδα για να μπει λίγο φως δεν υπάρχει.

Μέχρι και οι παλαίμαχοι έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν τις μετοχές από τον Τζίγγερ. Δεν μας είπαν όμως τι θα τις κάνουν, ακόμη κι αν τις πάρουν στα χέρια τους, καθώς ο Βαρδινογιάννης έδειξε σήμερα τη διάθεση να τους τις παραχωρήσει. Λεφτά για να σώσουν τον Παναθηναϊκό προφανώς δε διαθέτουν, σοβαρή λύση δεν προτείνουν και στην ουσία η πρότασή τους μόνο ως μια κίνηση απόγνωσης μπορεί να χαρακτηριστεί.

Όπως τονίζουν άλλωστε στη χθεσινή τους ανακοίνωση "δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, πάντως η προσπάθεια πρέπει να γίνει. Για να ξεφύγει σε πρώτη φάση το καράβι απ' την ξέρα. Και στη συνέχεια αν μπορεί, να βγει και πάλι περήφανο στο πέλαγος...". Τρέχα γύρευε δηλαδή…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags