Facebook Pixel Συνεισφέρουν με ...ανακοινώσεις
| 2012-03-28 13:11:00

Συνεισφέρουν με ...ανακοινώσεις

Συνεισφέρουν με ...ανακοινώσεις

Ο Παναθηναϊκός, ακόμη κι αν γλιτώσει τον αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις, μπήκε σε μια ζοφερή περίοδο, που παρόμοια δεν έχει γνωρίσει στην ιστορία του. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.

Στις κρίσιμες ώρες που μετράει ο Παναθηναϊκός μέχρι την εκπνοή της προθεσμίας που του έχει δώσει η UEFA για να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις του και να μην αποβληθεί από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αντί για χρήματα στο ταμείο της ΠΑΕ βλέπει να εμφανίζονται... δηλώσεις.

Τελευταία η χθεσινή του κ. Α. Βγενόπουλου, σκοπός της οποίας ήταν για μια ακόμη φορά ο καταλογισμός της ευθύνης για το κατάντημα του συλλόγου στην πλευρά Βαρδινογιάννη. Ομως το τελευταίο που απασχολεί αυτή τη στιγμή τον κόσμο του Παναθηναϊκού είναι το ποιος φταίει που η ΠΑΕ έφτασε στο σημείο μηδέν.

Εχουν ανταλλαγεί τόσες πολλές ανακοινώσεις παρόμοιου περιεχομένου, απ' όλους τους μετόχους, που οι φίλοι του ΠΑΟ έχουν ήδη σχηματίσει άποψη για το μέγεθος και το ποσοστό της ευθύνης κάθε πλευράς. Η συνεισφορά στη λύση του προβλήματος με κατάθεση... ανακοινώσεων είναι προφανώς ατελέσφορη. Αν ούτε και τώρα, στο παρά πέντε, δεν αντιλαμβάνονται ότι ουδείς εξαιρείται από την ευθύνη του πιθανότατου πλέον καταποντισμού του ιστορικού συλλόγου, τότε πραγματικά η θέση του είναι περισσότερο από δραματική.

Η κίνηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών να ζητήσουν το πλειοψηφικό πακέτο από τον Γ. Βαρδινογιάννη πρακτικά είναι ανεφάρμοστη, αποτελεί όμως ένα ερέθισμα μήπως ευαισθητοποιηθούν, έστω και την τελευταία στιγμή, οι μέτοχοι, οι μόνοι δηλαδή που αν θέλουν έχουν τη δυνατότητα να αναστρέψουν την κατάσταση. Ωστόσο ούτε αυτό φαίνεται πιθανό.

Ο Παναθηναϊκός, ακόμη κι αν γλιτώσει τον αποκλεισμό από τις διεθνείς διοργανώσεις, μπήκε σε μια ζοφερή περίοδο, που παρόμοια δεν έχει γνωρίσει στην ιστορία του. Και οι υπάρχουσες συνθήκες δεν του επιτρέπουν να ξαναγυρίσει στα επίπεδα που βρισκόταν πριν ξεσπάσει η κρίση της χώρας, αλλά και η δική του. Οι φίλοι του θα πρέπει να αρχίσουν να συνηθίζουν σ' αυτήν την ιδέα.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags