Facebook Pixel Μήπως δεν πόναγε μόνο στο δάχτυλο;
| 2012-03-28 16:00:00

Μήπως δεν πόναγε μόνο στο δάχτυλο;

Μήπως δεν πόναγε μόνο στο δάχτυλο;

Από τις αρχές του 2012 βρίσκεται εκτός δράσης ο Μπουμσόνγκ και μόλις το περασμένο Σάββατο συμμετείχε σε αποστολή και παιχνίδι του ΠAO. Ο ίδιος, άλλωστε, ζητούσε να μείνει εκτός!

Ο 33χρονος αμυντικός είχε υποστεί κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού του, στο εκτός έδρας παιχνίδι εναντίον του Παναιτωλικού, στις 4 Γενάρη. Από εκείνη τη στιγμή και μετά είχε εξαφανιστεί από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς ήταν συνεχώς εκτός δράσης.

Παρότι η αρχική εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο έκανε λόγο για απουσία ενός μήνα, μόλις το περασμένο Σάββατο μπήκε για πρώτη φορά στην αποστολή του Παναθηναϊκού. Και, φυσικά, ο Φερέιρα δεν ήθελε να τον ζορίσει για να επιστρέψει μία ώρα αρχύτερα. Αλλά όταν το ιατρικό τιμ λέει αρχικά πως ο παίκτης θα είναι έτοιμος στις αρχές ή προς τα μέσα Φεβρουαρίου και τέλη Μάρτη δεν έχει παίξει ακόμα ούτε λεπτό, κάτι συμβαίνει.

Με τον Πορτογάλο τεχνικό, μάλιστα, να έχει μιλήσει πριν από τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό με τον Γάλλο, προκειμένου να τον πάρει τουλάχιστον στην 18άδα. Ο Μπουμσόνγκ, όμως, ήταν αρνητικός και ο Φερέιρα δεν είχε επιμείνει. Πονούσε ή όχι ο Γάλλος δεν το ξέρει κανείς, αλλά ούτε και το αμφισβητεί. Απλώς ακούστηκαν κάποια -πικρόχολα- σχόλια για τη σχέση λατρείας που έχει με τον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έβλεπε συνεχώς χωρίς νέα κατάθεση από τους πράσινους...

Έτσι κι αλλιώς, όπως είναι τώρα ο Παναθηναϊκός, σε ποιον έχει να δώσει λόγο ή ποιον έχει να φοβηθεί ο Μπουμσόνγκ και ο κάθε Μπουμσόνγκ; Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε είναι η κατάσταση στο τριφύλλι και ο Γάλλος δεν είναι χθεσινός στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags