Facebook Pixel Εαν ο Ντέμης ήταν … Μάτζικ
| 2012-03-30 00:10:00

Εαν ο Ντέμης ήταν … Μάτζικ

Εαν ο Ντέμης ήταν … Μάτζικ

Ο Ντέμης Νικολαϊδης προσπαθεί να βρει ένα γκρουπ επενδυτών με σκοπό να βοηθήσει την ΑΕΚ, αλλά είναι βέβαιο πως ο,τι και να κάνει δεν γίνεται να βρει ποτέ τα χρήματα που θα καταθέσουν το γκρουπ επενδυτών του Μάτζικ Τζόνσον για τους Ντότζερς.

Γράφει η Ευγενία Κουντούρη...

Βλέπετε το ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων είναι μάλλον (σίγουρα) εξωπραγματικό…

Ο Μάτζικ Τζόνσον λοιπόν επιστρέφει στο χώρο του μπάσκετ ως ο “leader” ενός γκρουπ επενδυτών και θα είναι ο νέος ιδιοκτήτης των Ντοτζερς. Το ποσό των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων αφορά μόνο την αγορά της ομάδας του NBA, ενώ θα δώσουν επιπλέον και κάτι… ψιλά, για την ακρίβεια 150 εκατομμύρια δολάρια για να αναβαθμίσουν τους χώρους γύρω από το στάδιο των Ντότζερς. Δηλαδή για τα παρκινγκ, χώρους αναψυχής κλπ…

Ας δούμε λοιπόν τι θα μπορούσε να κάνει ο Ντέμης εάν είχε το γκρουπ επενδυτών του Μάτζικ Τζόνσον.
Θα ξεκινούσε λοιπόν με τα 150 εκατομμύρια δολάρια αφού αυτά θα έφταναν να φτιάξει το καλύτερο γήπεδο στην Ελλάδα. Σκεφτείτε μόνο πως στο γήπεδο της ΑΕΛ (16.000 θέσεων) κόστισε συνολικά 28 εκατομμύρια ευρώ. Με 150 εκ. δολάρια η ΑΕΚ θα είχε καταρχήν ένα γήπεδο επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ και βάλε.

Τελειώνοντας το γήπεδο θα είχε και 2 δις δολάρια για την ομάδα… Ο Μέσι κοστίζει περίπου 200 εκτ. ευρώ, οπότε βασικά η ΑΕΚ θα μπορούσε να αποκτήσει 10 Μέσι… Ο 11ος παίκτης ας ήταν και της σειράς αν και πιστεύω πως δεν θα πείραζε κανέναν «κιτρινόμαυρο» αν η ομάδα ξεκινούσε σε όλους τους αγώνες με δέκα ποδοσφαιριστές.

Το να έχεις δέκα Μέσι όμως είναι υπερβολή, σωστά; Ενας θα ήταν αρκετός. Οι υπόλοιπες μεταγραφές θα μπορούσαν να είναι του στυλ, Γιάγια Τουρέ, Ρούνεϊ, Πικέ, Φέρντιναντ, Αμπιντάλ. Προπονητής θα ήταν κατά πάσα πιθανότητα ο Μουρίνιο (γιατί ποιος τεχνικός θα έλεγε όχι σε αυτή την ομάδα) και το μόνο που θα απασχολούσε τον Ντέμη θα ήταν που ακριβώς θα τοποθετήσει την κούπα του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολα αυτά, εάν ο Ντέμης ήταν… Μάτζικ.

Πηγή: theinsiders.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags