Facebook Pixel Με τα φεγγάρια τους οι κόντρες στην ΑΕΚ!
| 2012-03-30 14:30:00

Με τα φεγγάρια τους οι κόντρες στην ΑΕΚ!

Με τα φεγγάρια τους οι κόντρες στην ΑΕΚ!

Το να θεωρείται κάποιος μια φορά σωτήρας, το καταλαβαίνουμε. Το να γίνει και δεύτερη, όμως, όσο να’ ναι ακούγεται …κάπως. Πώς, δηλαδή, να τον ξαναδούμε ως σωτήρα της ΑΕΚ τον Ντέμη, που τόσο καιρό τον έβριζαν οι οπαδοί της;

Φυσικά, σ’ αυτό δεν φταίει ο Ντέμης. Ο Νικολαϊδης, άλλωστε, και την πρώτη φορά, αλλά και τώρα πάει να βοηθήσει την ΑΕΚ. Το αν πέτυχε και θα πετύχει είναι άλλο θέμα.

Τα κίνητρά του, όμως, δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει κανείς. Ήθελε να δώσει ώθηση στην ΑΕΚ το 2004, ενώ και τώρα προσπαθεί να κάνει κάποιες κινήσεις για να βγει η ομάδα από το αδιέξοδο. Όπως είπαμε, το αν τα κατάφερε ή τα καταφέρει, είναι άλλο θέμα.

Εμείς, πάντως, λέμε να σταθούμε κάπου αλλού. Μέχρι πρότινος μια μερίδα οπαδών ούτε ήθελε να ακούσει για Νικολαϊδη. Θυμόμαστε, επίσης, ότι και ο Ντέμης είπε πρόσφατα πως δεν θέλει να ξαναμπλεχτεί με την ΠΑΕ ΑΕΚ.

Τώρα, όμως, κάτι άλλαξε προφανώς κι έχει ζεσταθεί ξανά το κλίμα. Και πολλοί βλέπουν πάλι τον Νικολαϊδη ως σωτήρα. Τι γίνεται, ρε παιδιά;

Πώς, δηλαδή, θα πηγαίνει πάντα η δουλειά; Τη μια κάποιος θα θεωρείται ανεπιθύμητος, μετά μεσσίας, ύστερα ξανά το ίδιο και ούτω καθεξής; Καταντάει κουραστικό αυτό.

Αν, δηλαδή, πάει αύριο και ο Μπάγεβιτς και πει "έχω λύση για να σώσω την ΑΕΚ", θα αλλάξει και γι’ αυτόν το κλίμα; Και το λέμε αυτό επειδή μια επίσης σημαντική μερίδα οπαδών ούτε που θέλει να ακούει για Ντούσκο μετά απ’ όσα έχουν γίνει με τον Σέρβο.

Σημασία, βέβαια, έχει να βρεθεί λύση στο χοντρό πρόβλημα της ΑΕΚ. Κι αν τα καταφέρει ο Ντέμης, τότε μπράβο του.

Κάποτε, όμως, θα πρέπει να σταματήσει κι όλο αυτό το στόρι κόντρας που ξεσπάει κάθε τρεις και λίγο στην Ένωση, με διαφορετικούς πρωταγωνιστές. Και ειδικά όταν οι κόντρες είναι με τα φεγγάρια κάποιων, είτε από τη μια είτε από την άλλη πλευρά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags