Facebook Pixel Η αγωγή του Βαρδινογιάννη!
| 2012-04-01 10:30:00

Η αγωγή του Βαρδινογιάννη!

Η αγωγή του Βαρδινογιάννη!

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε αγωγή στον Ανδρέα Βγενόπουλο ζητώντας 10 εκατ. ευρώ για προσβολή της τιμής, της αξιοπρέπειας, της αξιοπιστίας και της προσωπικότητάς του, με την 61σέλιδη αγωγή να βλέπει το φως της δημοσιότητας.
 

Οπως είναι λογικό δεν δημοσιεύτηκαν και οι 61 σελίδες καθώς θα χρειαζόταν μόνο μια εφημερίδα για να καλυφθεί η αγωγή. Ομως, το «Πρώτο Θέμα» δημοσίευσε κάποια αποσπάσματα από την αγωγή.

ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑ

Στις 6/6/2008 αποφασίστηκε από την Γ.Σ. της ΠΑΕ η αύξηση του Μ.Κ. κατά 31.783,344 ευρώ. «Εάν η ανωτέρα αύξηση καλυπτόταν στο σύνολό της από νέους μετόχους, το ποσοστό συμμετοχής της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα περιοριζόταν στο 50%, οι νέοι μέτοχοι θα αποκτούσαν το 40% και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα κατείχε και πάλι το 10% των μετοχών του νέου μετοχικού σχήματος».

Οι νέοι μέτοχοι δεν κάλυψαν το σύνολο της ανωτέρας αύξησης. «Συνέπεια αυτού και κατόπιν μεταγενέστερης αποφάσεως της Γ.Σ., η αύξηση του Μ.Κ. της ΠΑΕ περιορίστηκε εν τέλει στο ποσό των 25.578.978 ευρώ. Κατά συνέπεια η οικογένεια μου και εγώ συνεχίσαμε να μετέχουμε στο μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ με την πλειοψηφία των μετοχών (54,6%)».

Διαβάστε ολόκληρο το θέμα στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags