Μετά από αρκετές εβδομάδες οι Ξανθιώτες γνώρισαν τη χαρά της νίκης και πήραν μεγάλη ανάσα. Μετά από ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολογία μέχρι την αρχή του χρόνου, ξεκίνησε η αντίστροφη πορεία και δικαιολογημένα οι άνθρωποι της είχαν αρχίσει να φοβούνται τα χειρότερα. Η επιτυχία επί του Ολυμπιακού λες και σταμάτησε το ρολόι και από εκεί και πέρα είχε αρχίσει η κατηφόρα που σταμάτησε στο παιχνίδι με τους Μαυραετούς.

Το ποδόσφαιρο είναι άθλημα εγκεφαλικό και παιχνίδι ψυχολογίας. Τα πόδια των παικτών της Σκόντα ήταν πολύ βαριά και το γρήγορο γκολ του Βασιλακάκη τους απελευθέρωσε. Το δεύτερο γκολ όμως δεν ερχόταν και σε κάθε επιθετική προσπάθεια της Δόξας η καρδούλα τους ήξερε πως κτύπαγε.

Το έβλεπες σε κάθε προσπάθεια τους. Ο φόβος ήταν έντονος σε κάθε ενέργεια ιδιαίτερα μέσα στην περιοχή τους. Όμως και στην επίθεση οι γηπεδούχοι δεν τολμούσαν να κάνουν κάτι παραπάνω. Η σκέψη τους ήταν πως θα προασπίσουν το υπέρ τους 1-0 κι έτσι δεν είχαν καθαρή σκέψη μέσα στην περιοχή της Δόξας.

Γιατί η Δόξα έκανε πολές ζημιές εφέτος και δεν θα χαριζόταν ούτε στη γειτόνισσα της. Τέλος καλό, όλα καλά για την Ξάνθη, που τώρα θα κάνει σχέδια για τη νέα χρονιά.

Τη Ξάνθη δεν τη ενδιέφερε το θέαμα και η απόδοση αλλά μόνο το αποτέλεσμα. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ζωή αφού ώς τώρα πολλές φορές είχε παίξει εξαιτερικά άλλά έχανε και στο τέλος η πίκρα ήταν μεγάλη. Χθες όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι Ξανθιώτες λυτρώθηκαν.

Πηγή: pamesports.gr