Facebook Pixel Μπορεί και με δέκα!
| 2012-04-02 15:27:00

Μπορεί και με δέκα!

Μπορεί και με δέκα!

Ο Παναθηναϊκός γνώριζε πώς να διαχειριστεί την κατάσταση στο ματς με τον Άρη, όταν έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νίκου Σπυρόπουλου…

Οι «πράσινοι» αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα για το τελευταίο ημίωρο του αγώνα με τους «κίτρινους» στο άδειο ΟΑΚΑ, αλλά κατάφεραν στο φινάλε να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης!

Ο Νίκος Σπυρόπουλος αποβλήθηκε στο 58ο λεπτό, αφού έπιασε τον Γιαννιώτα από το λαιμό, ωστόσο, οι συμπαίκτες του έφτασαν στη νίκη με το γκολ του Ρούντολφ Γκέργκελι στο 82’!

Το σενάριο που θέλει το «τριφύλλι» να μένει με παίκτη λιγότερο και στο φινάλε να πανηγυρίζει, είχε γραφτεί ξανά στις 16 Οκτωβρίου του 2011. Τότε, η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα έμεινε με δέκα παίκτες από το 39ο λεπτό της αναμέτρησης με τη SKODA Ξάνθη στα «Πηγάδια», λόγω αποβολής του Βιτόλο με δεύτερη κίτρινη. Βέβαια, ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού προηγούταν ήδη στο σκορ με τα δύο γκολ του Σεμπάστιαν Λέτο, αλλά όταν αγωνίζεσαι για 50 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα, τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Ευτυχώς για τους «πράσινους» σε εκείνο το ματς, ο Κουίνσι σκόραρε στο 56’, ανέβασε τον δείκτη του σκορ και απλά οι Εντιμάρ και Βλαχοδήμος διαμόρφωσαν το τελικό 3-2. Η αμέσως προηγούμενη φορά που ο Παναθηναϊκός έμεινε με δέκα στο φετινό πρωτάθλημα, ήταν στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, όταν στις 17 Σεπτεμβρίου ο Ορέστης Καρνέζης αποβλήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό, αλλά με το γκολ του Λέτο η ομάδα έμεινε απέφυγε την ήττα με το τελικό 1-1.

Όσον αφορά τον Νίκο Σπυρόπουλο και την αποβολή αυτού στην αναμέτρηση με τον Άρη, υπάρχει προϊστορία. Φέτος, ήταν με τον Άρη στο ΟΑΚΑ. Πέρυσι, ήταν με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Και τότε και τώρα, ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε ομάδα από τη Θεσσαλονίκη. Πριν την 1η Απριλίου του 2012, λοιπόν, ο Έλληνας μπακ είχε πάρει ξανά την άγουσα για τα αποδυτήρια νωρίτερα από όλους τους υπόλοιπους στις 6 Φεβρουαρίου του 2011. Τότε, αποβλήθηκε στο 44ο λεπτό, με τον Σωτήρη Νίνη να έχει σκοράρει ήδη από το 10’ και τον Παναθηναϊκό να φεύγει από τη συμπρωτεύουσα με το «τρίποντο» χάρη στο 1-0.

Για να βρει κανείς, πάντως, την τελευταία φορά που ο Παναθηναϊκός έμεινε με παίκτη λιγότερο και έχασε και το παιχνίδι, θα πρέπει να ανατρέξει στα περσινά πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας. Στην πρώτη αγωνιστική του μίνι – πρωταθλήματος και με τους «πράσινους» να έχουν διαγράψει αρνητική πορεία από το ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» κι έπειτα, το «τριφύλλι» επισκέφτηκε το «Πανθεσσαλικό» για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Εκεί, ηττήθηκε 3-2 από τους «ερυθρόλευκους», ολοκληρώνοντας το ματς με εννέα παίκτες λόγω αποβολής των Καντέ (42’) και Μπουμσόνγκ (78’).

Πηγή: sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags