Facebook Pixel Πρώτο Θέμα ο Τσάκας, στα ...ψιλά ο Παναθηναϊκός!
| 2012-04-03 14:00:00

Πρώτο Θέμα ο Τσάκας, στα ...ψιλά ο Παναθηναϊκός!

Πρώτο Θέμα ο Τσάκας, στα ...ψιλά ο Παναθηναϊκός!

Τρίγωνο μυστηρίου Γιάννη Βαρδινογιάννη, "Πρώτου Θέματος" και Βλάση Τσάκα από τη μία, ο Ανδρέας Βγενόπουλος από την άλλη και ο Παναθηναϊκός στη μέση να παραμένει σε αδιέξοδο!

Φούντωσαν πάλι τις τελευταίες μέρες τα παιχνίδια τακτικής και εντυπώσεων πάνω από τον βασανισμένο Παναθηναϊκό. Ουσιαστικές εξελίξεις δεν υπάρχουν, ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, το "αύριο" του συλλόγου παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο κι όμως καμιά διάθεση συνεννόησης δεν υπάρχει.

Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης προχώρησε σε αγωγή κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και συνεχίζει να αρνείται πεισματικά τις προτάσεις του.

Το "Πρώτο Θέμα" έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι αφού μετά τη δημοσίευση της αγωγής και την σκληρή απάντηση προς τον Βγενόπουλο, έρχεται σήμερα με άλλο ένα δημοσίευμα που προκαλεί εντύπωση, σχετικά με τον Τσάκα και τις συζητήσεις του μέσω ...Skype με νέο πρίγκιπα! Από την άλλη, ο ίδιος ο Τσάκας συνεχίζει να δρα ανεξέλεγκτος, χωρίς να τον φρενάρει κανείς.

Όλα αυτά φαίνεται ότι προσφέρουν κι άλλο χρόνο στον Τζίγκερ, ο οποίος για κάποιο λόγο τον χρειάζεται, αλλά τον σπαταλούν από τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Ο Βγενόπουλος από τη δική του πλευρά μπήκε κι αυτός εκ νέου στο τρυπάκι των εντυπώσεων, με νέα πυρά προς τον Βαρδινογιάννη και απάντηση στο "Πρώτο Θέμα", ενώ όποια ουσία χάθηκε εντελώς.

Με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα και τον σύλλογο να περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του, τέτοιου είδους τακτικές ίσως αποδειχθούν καταστροφικές. Εκτός κι αν κάποιοι, αυτό θέλουν…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags