Facebook Pixel Ένας ...Πατέρας λείπει
| 2012-04-04 10:37:00

Ένας ...Πατέρας λείπει

Ένας ...Πατέρας λείπει

Ο Πατέρας ήταν πολύ εξωστρεφής, φέρνοντας ένα μοντέλο "επιθετικής" διοίκησης στο τριφύλλι που επί Τζίγκερ είχαμε παντελώς ξεχάσει.

Γράφει ο Δημήτρης Στρατής.

Παρατηρώντας το χάος που επικρατεί λόγω της αδιαλλαξίας του Γιάννη Βαρδινογιάννη στο θέμα της ΓΗΠΕΛ (αφού είναι όλα καθαρά γιατί δεν παίρνει τις ευθύνες που του αναλογούν, ώστε να εκθέσει τον "Βγενό" για τον οποίο ακόμα και τώρα είναι πεπεισμένος ότι δεν αγοράζει την ΠΑΕ;) σκέφτομαι πόσο πολύ λείπει αυτή την εποχή ο Νικόλας Πατέρας.

Μπορεί κανείς να πει πολλά για τον τέως πρόεδρο.Ότι πήγε να το παίξει ...Κόκκαλης το 2010, ότι έκανε ...κακοδιαχείριση των χρημάτων που μπήκαν επί ΠΕΚ, ότι έγινε υπερβολικά κολλητός με τους οργανωμένους τους οποίους οι σύμβουλοι του Τζίγκερ τους έβλεπαν κι έβγαζαν σπυριά, όσο ακόμα η "κουτάλα" της ΠΑΕ τους τάιζε βασιλικά.

Ο Πατέρας ήταν πολύ εξωστρεφής, φέρνοντας ένα μοντέλο "επιθετικής" διοίκησης στο τριφύλλι που επί Τζίγκερ είχαμε παντελώς ξεχάσει. Ως γνωστόν τέτοιοι άνθρωποι που δεν φοβούνται που και που να κάνουν το κομμάτι τους, αρέσουν σε λίγους και μπαίνουν στο μάτι αρκετών.

Διαβάστε όλο το σχόλιο στo leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags