Facebook Pixel Σενάρια για ...Χόλιγουντ!
| 2012-04-05 13:15:00

Σενάρια για ...Χόλιγουντ!

Σενάρια για ...Χόλιγουντ!

Ήταν να μη γράψει ο σκύλος το σενάριο που έμαθε από Σαλονίκη μεριά για το μέλλον του Βιεϊρίνια στη Βόλφσμπουργκ. Τρομερά πράγματα έχουμε διαβάσει από τότε...

Για να ξέρετε περί τίνος πρόκειται, θυμηθείτε πρώτα τι έλεγε ο sportdog το μεσημέρι του Σαββάτου 24 Μαρτίου, στο θέμα με τίτλο "Αφού δεν ανάβει πράσινο, μήπως του ανάψουν ...κόκκινο;".

Από εκείνη τη μέρα και μετά, έχουμε διαβάσει τα πάντα σε εφημερίδες και διάφορες ιστοσελίδες. Πόσο τον εκτιμούν στον Ολυμπιακό τον Πορτογάλο, πόσο τον σκέφτονται, πόσο τον θέλουν, πώς θα τον πάρουν αν τον πάρουν και άλλα πολλά.

Πλέον, άρχισαν να γράφονται και πιο ειδικές λεπτομέρειες. Μέχρι και πως ο Ολυμπιακός θα τον πάρει από τη Βόλφσμπουργκ με ανταλλαγή λέγεται.

Το τελευταίο σενάριο ανέφερε πως θα δώσει ο Ολυμπιακός στη Βόλφσμπουργκ τον Τοροσίδη και θα πάρει τον Βιεϊρίνια, ενώ στην πιάτσα ακούστηκε τις τελευταίες ώρες, μετά τις δηλώσεις του Τζιμπούρ περί ενδιαφέροντος να παίξει σε μεγαλύτερο πρωτάθλημα, πως η ανταλλαγή μπορεί να είναι αυτή: Τζιμπούρ αντί Βιεϊρίνια.

Μέχρι το καλοκαίρι, πάντως, έχουμε καιρό. Μπορεί η Βόλφσμπουργκ να γεμίσει -στα λόγια- με παίκτες του Ολυμπιακού! Ωστόσο, πέραν της πλάκας, όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.

Οπότε, μπορεί οι σάλτσες να είναι πολλές, αλλά η ουσία δεν αλλάζει, οπότε ας κρατήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας τον σκελετό του σεναρίου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags