Facebook Pixel Δηλαδή, ο Φετφατζίδης δεν κάνει καλή προπόνηση;
| 2012-04-08 13:30:00

Δηλαδή, ο Φετφατζίδης δεν κάνει καλή προπόνηση;

Δηλαδή, ο Φετφατζίδης δεν κάνει καλή προπόνηση;

Εμείς θα καταθέσουμε μια απορία σχετικά με τον αποκλεισμό του Φετφατζίδη από τη 18άδα του αγώνα με την Κέρκυρα. Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν έφτασε κάποια διαρροή στα αυτιά μας.

Υπάρχουν, όμως, δύο δεδομένα. Το πρώτο είναι ότι ο Γιάννης Φετφατζίδης έχει χρησιμοποιηθεί φέτος ελάχιστα έως καθόλου από τον Βαλβέρδε. Μεταξύ πάγκου και κερκίδας είναι το παιδί.

Το δεύτερο είναι μια δήλωση που έκανε τις προάλλες ο Βαλβέρδε σχετικά με τους παίκτες που δεν έχουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Τι μας είπε ο Ερνέστο; Ότι υπάρχουν όντως παίκτες που δεν έχουν πάρει αρκετές ευκαιρίες μέσα στη χρονιά και θα πάρουν τώρα στις τελευταίες αγωνιστικές επειδή κάνουν καλή δουλειά στην προπόνηση.

Η δήλωσή του επί του θέματος έχει ως εξής: "Σκέφτομαι πως υπάρχει κόσμος που δεν έχει παίξει πολύ και που το αξίζει να παίζει γιατί προπονείται πάρα πολύ καλά".

Αυτά είναι τα δεδομένα, λοιπόν… Και η απορία μας είναι η ακόλουθη: Γιατί αφού ο Φετφτατζίδης είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί φέτος αρκετά, έμεινε εκτός αποστολής (!) για το αδιάφορο ματς - φιέστα με την Κέρκυρα;

Μήπως δεν είναι μέσα σ’ αυτούς που κάνουν καλή προπόνηση; Δεν το λέμε εμείς… Ο Ερνέστο το είπε…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags