Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε, ζήτησε εκκένωση και μετά πήρε την απόφαση. Ενώ στην Γερμανία η διακοπή έγινε στο άψε - σβήσε. Κι έτσι ήταν το σωστό, άλλωστε.
Είχε φάει πέρυσι, τέτοια εποχή, ένα πλαστικό ποτήρι μπύρα στον σβέρκο ο ένας από τους βοηθούς και ο διαιτητής αμέσως διέκοψε το παιχνίδι. Η Σανκτ Πάουλι έδινε μάχη για την σωτηρία, όμως μετά απ’ αυτό το σκηνικό παραδόθηκε ουσιαστικά κι έτσι υποβιβάστηκε.
Το ματς ήταν το Σανκτ Πάουλι - Σάλκε την Πρωταπριλιά του 2011. Το παιχνίδι το πήρε με 0-2 η Σάλκε, ενώ η Σανκτ Πάουλι τιμωρήθηκε και με μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που αποτέλεσε το τελειωτικό κτύπημα.
Να πούμε ότι εκείνο το παιχνίδι ήταν το πρώτο που έγινε χωρίς θεατές στην Μπουντεσλίγκα μετά από 38 ολόκληρα χρόνια. Δεν είναι όπως στην Ελλάδα που τα έχουμε ψωμοτύρι τα άδεια γήπεδα. Ο Παναθηναϊκός, άλλωστε, σήμερα έπαιξε κεκλεισμένων.
Δείτε εκείνο το βίντεο, λοιπόν, για να θυμηθείτε το παρόμοιο σκηνικό που έγινε πέρυσι στην Μπουντεσλίγκα:
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο