Τα προβλήματα του Παναθηναϊκού ήταν μεγάλα στη διάρκεια της σεζόν και ένα από αυτά ήταν ότι δεν είχε βάθος στον πάγκο. Ακόμα και αριθμητικά ήταν λίγοι πράσινοι που υπολογιζόντουσαν από τον Φερέιρα.

Ένας από αυτούς που δεν ήταν στην πρώτη λίστα του Πορτογάλου, ήταν και ο Αντώνης Πετρόπουλος. Αλλά και ο Γιώργος Καραγκούνης. Δύο παίκτες που σε γενικές γραμμές είναι αδικημένοι από τον χρόνο συμμετοχής που τους έδωσε ο Φερέιρα.

Πόσο διαφορετική θα ήταν η φετινή σεζόν, όμως, για το "τριφύλλι" αν είχαν περισσότερο χρόνο συμμετοχής οι δυο τους; Γιατί και οι δύο κατά διαστήματα είχαν τις ευκαιρίες τους στη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν όσο έπρεπε. Αυτή είναι η αλήθεια και δεν αλλάζει. Το ίδιο ισχύει τόσο για τον "Πετρογκόλ" όσο και για τον "Κάρα".

Θα μπορούσε κάποιος να υποστηρίξει πως ο Πετρόπουλος, για παράδειγμα, είναι καλύτερος συγκριτικά από τον Τοτσέ και θα ήταν προτιμότερο για τον Παναθηναϊκό να έπαιζε περισσότερο ο Έλληνας φορ από τον Ισπανό.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει απαραίτητα πως το τριφύλλι τώρα θα ήταν μπροστά στη βαθμολογία ή, έστω, πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Το ίδιο ισχύει και για τον Καραγκούνη.

Προσοχή, δεν λέμε πως είναι κακοί οι δύο παίκτες ή πως δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν περισσότερα αν είχαν και περισσότερο συμμετοχής. Αλλά δεν νομίζουμε να πιστεύει κάποιος πως θα άλλαζε άρδην η εικόνα του Παναθηναϊκού και κατά συνέπεια του πρωταθλήματος, αν έπαιζαν περισσότερο ο 35άρης Καραγκούνης και ο Πετρόπουλος, που στα χρόνια που βρίσκεται στην ομάδα δεν έχει καταφέρει να αρπάξει μία ευκαιρία από τα μαλλιά;