Facebook Pixel Ήθελε διασφάλιση
| 2012-04-10 14:43:00

Ήθελε διασφάλιση

Ήθελε διασφάλιση

Ο Βγενόπουλος πήρε πίσω τα χρήματα για να τα διασφαλίσει ελλείψει εμπιστοσύνης σε στελέχη της ΠΑΕ και θα είναι διαθέσιμα στο επόμενο ΔΣ.
 

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος πήρε πίσω το μεγαλύτερο μέρος του ποσού που είχε καταθέσει για λογαριασμό της ΠΑΕ και τα οποία αντιστοιχούσαν στο ποσοστό του στην αύξηση ΜΚ που επρόκειτο να γίνει και έπρεπε να διατεθούν για πληρωμές σε παίκτες, τεχνικό επιτελείο και προσωπικό της ΠΑΕ.

Από την στιγμή, λοιπόν, που το ΔΣ παραιτήθηκε ο Mr MIG όπως ήταν γνωστό είχε ζητήσει να του επιστραφεί το ποσό, αλλά αρκετά από αυτά είχαν διατεθεί με αποτέλεσμα να του μεταφερθεί πως θα τα πάρει πίσω όταν εμφανιστούν κάποια χρήματα στα ταμεία από χορηγίες κλπ και μόλις εμφανίστηκαν έγινε χρήση των εξουσιοδοτήσεων του Γόντικα και της Λομβάρδου για να επιστραφούν Επιστράφηκαν 1.093.000 ευρώ και όταν η ΠΑΕ εξασφαλίσει κάποια ακόμη χρήματα, θα του επιστραφούν άλλες 407.000 ευρώ.

Από πλευράς Ανδρέα Βγενόπουλου αυτό που ξεκαθαρίζεται είναι πως τα χρήματα αυτά θα είναι διαθέσιμα στο επόμενο ΔΣ εφόσον αυτό συγκροτηθεί και εφόσον φυσικά ισχύσει η αύξηση ΜΚ, στην οποία ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ είχε υποσχεθεί πως θα μετάσχει με το ποσοστό του, όπως και έκανε.

Οσο για την επιστροφή τονίζεται πως αυτό έγινε προκειμένου να διασφαλιστεί το ποσό λόγω της έλλειψης εμπιστοσύνης του μετόχου σε στελέχη της ΠΑΕ και στους πιθανούς χειρισμούς που θα έκαναν.

Πηγή: leoforos.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags