Facebook Pixel Ο Ντέμης διατηρεί ζωντανή την ελπίδα των παικτών
| 2012-04-12 14:44:00

Ο Ντέμης διατηρεί ζωντανή την ελπίδα των παικτών

Ο Ντέμης διατηρεί ζωντανή την ελπίδα των παικτών

Η επαναδραστηριοποίηση του πρώην προέδρου αλλάζει το κλίμα στα αποδυτήρια. Ο Νικολαΐδης "φτιάχνει" και τους νεαρούς παίκτες. Γράφει ο Βαγγέλης Αρναούτογλου.

Είναι δεδομένο (κι εν πολλοίς φυσιολογικό) ότι από τις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου ως σήμερα, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ δεν είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους όσο κι αν το προσπαθούν, όσο κι αν το θέλουν, όσο κι αν αναγνωρίζουν ότι πρέπει να συμπεριφέρονται ως τέλειοι επαγγελματίες ακόμα και όταν βιώνουν την απόλυτη απαξίωση από τους εργοδότες τους.

Σε καθημερινή βάση συζητούν τις εξελίξεις, επιζητούν την ενημέρωση, προσπαθούν κι εκείνοι από κάπου να πιαστούν. Κι από όσα έχουν διαβάσει και ακούσει ως σήμερα, η προοπτική επιστροφής του κ. Ντέμη Νικολαΐδη είναι αυτή που τους πείθει περισσότερο από κάθε άλλη.

«Επιτέλους, διαβάζουμε και κάτι που μας να μας δίνει ελπίδα» είναι η πιο συνήθης αντίδραση… Διότι ο Ντέμης, απέναντί στα ευχολόγια και τις άκοπες όσο και «αεριτζίδικες» υποσχέσεις των μέτοχων ότι θα βάλουν χρήματα, απάντησε με 1,7 εκατ. ευρώ, έστω κι αν αυτά προέρχονται από δανεισμό!

Ελάχιστα ενδιαφέρει τον ποδοσφαιριστή η προέλευση των χρημάτων όταν αντιλαμβάνεται ότι (επιτέλους) θα μπει ξανά σε μία σειρά κανονικών πληρωμών. Οτι θα πάρει επιτέλους χρήματα που θα «φτουρήσουν» στα χέρια του, όχι μικροποσά ως έναντι.

Οι ποδοσφαιριστές της Ενωσης, ακόμα και εκείνοι (δηλαδή ο Νίκος Λυμπερόπουλος και ο Τραϊανός Δέλλας Δέλλας) οι οποίοι είδαν την πόρτα της εξόδου το καλοκαίρι του 2008 επειδή ζήτησαν την επέκταση του συμβολαίου τους για επιπλέον μία σεζόν ως ανταμοιβή της προσπάθειάς τους να κατακτήσουν εντός των γηπέδων το πρωτάθλημα (το οποίο όμως απονεμήθηκε στον Ολυμπιακό στα χαρτιά) πιστεύουν ότι ο κ. Νικολαΐδης είναι μοναδικός που μπορεί να δώσει όραμα και να φέρει με την επιστροφή του ημέρες σιγουριάς και ηρεμίας όπως εκείνες του 2004.

Δεν είναι ψέμα επίσης ότι με την προοπτική επιστροφής του κ. Νικολαΐδη «φτιάχνονται» και οι νεαροί παίκτες της ομάδας, αυτοί που άλλωστε θα αποτελέσουν την επόμενη ημέρα για την Ενωση καθώς από το ερχόμενο καλοκαίρι, εφόσον ασφαλώς η ΑΕΚ θα έχει εξασφαλίσει τη βιωσιμότητά της, θα στηριχθεί κυρίως σε γηγενείς ποδοσφαιριστές.

Εν κατακλείδι, ο Νικολαΐδης είναι άνθρωπος που εμπνέει τους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε τα τελευταία τέσσερα χρόνια συνειδητοποίησαν ότι με τεχνοκράτες οι οποίοι δεν σκαμπάζουν και πολλά από ποδόσφαιρο, οι ίδιοι τουλάχιστον δεν μπορούν να βγάλουν άκρη…

Πηγή: tovima.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags