Facebook Pixel O Ντέμης... ξανασταυρώνεται!
| 2012-04-12 21:59:00

O Ντέμης... ξανασταυρώνεται!

O Ντέμης... ξανασταυρώνεται!

Ως Μεσσίας της ΑΕΚ αντιμετωπίζεται τελευταία ο Ντέμης από τον Τύπο. Περίπου όπως το 2004, όμως στην πορεία μόνο "άρον, άρον σταύρωσον αυτόν" δεν φώναξαν για τον πρώην πρόεδρο και ποδοσφαιριστή της Ένωσης...

Παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό τα τεκταινόμενα στον σύλλογο και είναι απορεί κανείς με αυτά που γράφονται. Η Ένωση παλεύει ακόμα για τη σωτηρία της, χρήματα δεν υπάρχουν και ο μόνος που φέρεται να κάνει κάποιες κινήσεις είναι ένας παλιός γνώριμος, ο οποίος γνώρισε την αγάπη από τους φιλάθλους της ομάδας που έπαιξε και διοίκησε, στο τέλος όμως βίωσε και την απόριψη για τους χειρισμούς του. Ο Ντέμης Νικολαΐδης αντιμετωπίζεται ξανά από μεγάλη μερίδα του Τύπου ως ο "Μεσσίας" της ΑΕΚ. Όπως πριν από 8 χρόνια, το 2004 που οι "κιτρινόμαυροι" ζούσαν παρόμοιες (σχετικά) καταστάσεις και η ομάδα κινδύνευε με τον υποβιβασμό στη Δ' Εθνική. Για χάρη της, ο πάλαι ποτέ γκολτζής, "κρέμασε" τη φανέλα με το νούμερο "11" και ηγήθηκε της προεδρίας για 4 χρόνια. Στην πορεία έκανε και λάθη. Πολλά μάλιστα, τα οποία παραδέχτηκε πριν λίγο καιρό.

Αυτή την εποχή φαίνεται διατεθειμένος να ενεργοποιηθεί ξανά προκειμένου να γλιτώσει την ΑΕΚ, από τον γκρεμό. Μερικοί φίλαθλοι βλέπουν θετικά τις προθέσεις του Νικολαΐδη. Άλλοι, περισσότερο οι οργανωμένοι, είναι πιο καχύποπτοι. Και ας συναντήθηκε ο Ντέμης με την Original στο Δωματιάκι. Δεν σημαίνει ότι τα βρήκαν. Θυμάστε άλλωστε το γνωστό πανό που αναρτήθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το ξύλο που έπεσε ("Είσαι η αιτία όλου του κακού, Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

Τα ΜΜΕ τώρα φαίνεται να ξαναπαίρνουν ξεκάθαρα θέση υπέρ του. Ιδιαίτερα ο Τύπος που πρόσκεινται στην Ένωση. Ρίξτε μια ματιά στα πρωτοσέλιδα και θα διαπιστώσετε το λόγου το αληθές. "Πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Νικολαΐδης" γράφει ο ένας, "Η ΑΕΚοφωλιά του Ντέμη" ο άλλος. "Μιλάει για παίκτες" και "Προχωράει το πλάνο του" έγραφαν χθες, "Επιστρέφει δυνατός" και "Βρήκε 4 εκατ. ευρώ" προχθές.

Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι άνθρωποι που τον φώναζαν "σωτήρα" το 2004 και τον έκραζαν πριν χρόνια, τώρα επιδίδονται στο αρχαιότερο άθλημα παγκοσμίως. Την κωλοτούμπα! Έτσι, για να πουλήσουν μερικά φύλλα παραπάνω και φυσικά να προασπίσουν τη θέση τους ούτως ώστε να "έχουν" το ρεπορτάζ σε περίπτωση που ο Ντέμης αναλάβει την προεδρία. Η ειρωνεία είναι ότι η αποκαλούμενη ως... πλευρά του Ντέμη, που φυσικά έχει λόγο στον Τύπο, δεν διαχειρίζεται τις καταστάσεις με αυτόν τον τρόπο. Δεν προβαίνει δηλαδή σε τυμπανοκρουσίες και μεγάλα λόγια.

Οι φίλαθλοι όμως έχουν ξυπνήσει και βλέπουν τι γίνεται! Έχουν βιώσει παρόμοιες καταστάσεις άλλωστε. Τώρα του στρώνουν... βάγια στον Ντέμη, όμως δεν είναι απίθανο το έργο να επαναληφθεί και να φωνάζουν πάλι αύριο, μεθαύριο "άρον, άρον σταύρωσον αυτόν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags