Facebook Pixel Παίζεις πόκερ στο κινητό; Μείνε ασφαλής!
| 2012-04-13 21:56:00

Παίζεις πόκερ στο κινητό; Μείνε ασφαλής!

Παίζεις πόκερ στο κινητό; Μείνε ασφαλής!

Υπάρχουν κάποιοι στοιχειώδεις κανόνες ασφάλειας, που πρέπει πάντα να θυμάστε για να διατηρείτε χωρίς κινδύνους το λογαριασμό σας στις online αίθουσες πόκερ, όπως για παράδειγμα η προσεκτική επιλογή κωδικού. Όμως όταν παίζετε πόκερ από φορητές συσκευές (όπως κινητά τηλέφωνα ή iPads) χρειάζεστε μερικά επιπλέον μέτρα.


Το πιο σημαντικό απ’ όλα, σύμφωνα με τον ειδικό στην ασφάλεια πληροφοριών, Gus Fritschie, είναι να μην «σπάσετε» τη συσκευή. Το να «προσπεράσετε» τους περιορισμούς που θέτει το λειτουργικό πρόγραμμα ή οι εργοστασιακές ρυθμίσεις, μπορεί να σας δίνει περισσότερες δυνατότητες για την εκτέλεση εφαρμογών ή λειτουργιών για τις οποίες δεν ήταν σχεδιασμένη η συσκευή, ωστόσο τείνει και να ανοίγει «τρύπες» στην ασφάλειά της.

Ένα δεύτερο σημαντικό βήμα είναι να εγκαταστήσετε ένα καλό, αξιόπιστο πρόγραμμα antivirus. Δε θα σας λύσει όλα τα προβλήματα, όμως σίγουρα θα είναι ένα δίχτυ ασφαλείας. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις υπάρχουν αξιόπιστα δωρεάν διαγνωστικά προγράμματα, οπότε δε θα σας κοστίσει τίποτα και μπορεί να σας σώσει.

Θυμηθείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο αξιόπιστα markets για το πρόγραμμα της επιλογής σας (όπως των Apple, Amazon, Google Play κτλ). Και όπως ισχύει σε όλα τα προγράμματα, θυμηθείτε να ρίξετε μια προσεκτική ματιά στο χώρο που χρειάζεται το πρόγραμμα για να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει, τη βαθμολογία που του έχουν δώσει άλλοι χρήστες και τις απαιτήσεις του προγράμματος.

Οι φορητές συσκευές τείνουν να …χάνονται, οπότε η επιλογή δύσκολου κωδικού είναι πολύ πιο σημαντική όταν παίζετε πόκερ σε αυτές. Επίσης, είναι σημαντικό να έχετε ένα πρόγραμμα απομακρυσμένου ελέγχου της συσκευής. Τέλος, για τον ίδιο λόγο καλό είναι να κλείνετε πάντα τον client της εταιρίας της επιλογής σας, αφού τελειώσετε τα τουρνουά σας.

ΠΗΓΗ: PokerLobby.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags