Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς έχει τονίσει αρκετές φορές την έντονη επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό, ωστόσο η παρουσία του και ο χρόνος συμμετοχής του στους ερυθρολεύκους δείχνει ότι δύσκολα οι Πειραιώτες θα προχωρήσουν στην αγορά του 25χρονου άσου της Γαλατά.

Αυτό που ακούγεται πιο έντονα από τα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας είναι πως ο Ολυμπιακός θα πιέσει είτε για αγορά του με πολύ λιγότερα χρήματα, είτε για κάποια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση από την τουρκική ομάδα, είτε θα …ευχαριστήσει για τον δανεισμό του και θα τελειώσει εκεί η συνεργασία με τον τουρκικό σύλλογο.

Όμως κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει τις καλές σχέσεις των δύο συλλόγων, με τους προέδρους να συνδέονται με πολύχρονη φιλία και τον Τερίμ να έχει στα χέρια του αρκετές καλές λύσεις που δεν έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί.

Μία από αυτές είναι ο Ρουμάνος Μπογκτάν Στάνκου, 25 ετών που αποκτήθηκε από την Στεάουα Βουκουρεστίου έναντι 5 εκ. ευρώ και έχει το αγωνιστικό στυλ του Μιραλάς, αλλά έχει δοθεί δανεικός στην Ορντούρσπορ από τον περασμένο Αύγουστο όπου έχει πετύχει 10 γκολ και 5 ασίστ σε 31 συμμετοχές.

Στην ίδια ομάδα, στην οποία αγωνίζεται και ο Χαβίτο επίσης δανεικός, έχει δοθεί και ο Αργεντινός επιτελικός χαφ Χουάν Εμάνουελ Κούλιο, ο οποίος παίζει με την ίδια ευχέρεια και στην θέση του αριστερού εξτρέμ. Είναι 29 ετών και πήγε στην Τουρκία από την Κλουζ , ενώ η εν λόγω μετακίνηση κόστισε 2,5 εκ. ευρώ.

Ο Κούλιο είναι γενικότερα ένας σταθερός παίκτης, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός πως την πρώτη του σεζόν αγαπήθηκε από την εξέδρα έχοντας στο ενεργητικό του 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 4 γκολ και 5 ασίστ, ενώ φέτος έχει φτάσει ήδη τις 30 συμμετοχές με 4 γκολ και 6 ασίστ.

Τέλος, άλλος ένας παίκτης που δεν υπολογίζει ο Τερίμ είναι ο Χουάν Πάμπλο Πίνο, ένας ταχύτατος Κολομβιανός άσος τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να φέρει στο Λιμάνι χωρίς επιτυχία.

Σύμφωνα με τα Μέσα της γειτονικής χώρας ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει επιστρέψει στο προπονητήριο της Γαλατά για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του (κάταγμα στον αστράγαλο) το οποίο αποκόμισε κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στην Αλ Νασρ, όπου έχει πάρει τρεις φορές το βραβείο του MVP της αγωνσιτικής σε 14 αγώνες που έχει εμφανιστεί με 5 γκολ στο ενεργητικό του.

Σημειώνεται πως η τουρκική ομάδα προσπαθεί να τον δώσει ακόμη και ελεύθερο, αφού το τεχνικός της ομάδας δεν θέλει να τον βλέπει ούτε …ζωγραφιστό.

Πηγή: gazzetta.gr