Facebook Pixel Έτσι έγινε κορμάρα ο Μπάτλερ!
| 2012-04-17 19:55:00

Έτσι έγινε κορμάρα ο Μπάτλερ!

Έτσι έγινε κορμάρα ο Μπάτλερ!

Ένας ειδικός γυμναστής, ο Μάρτιν Μπέρι, ιδιοκτήτης σειράς γυμναστηρίων στο Λος Άντζελες, ήταν ο υπεύθυνος της σωματικής διάπλασης του πρωταγωνιστή της ταινίας «300».

Ο Μάρτιν αποκάλυψε σε συνέντευξή του που έδωσε αυτόν τον μήνα στο αμερικάνικο MEN’S HEALTH, τις πέντε ειδικές ασκήσεις που έκαναν τους δικέφαλους του Τζέραλντ Μπάτλερ να βγάζουν μάτι!

Η σωματική κατάσταση του Μπάτλερ ήταν έως και απογοητευτική πριν τον αναλάβει, ισχυρίζεται ο Μπέρι!

«Δείτε τον στην ταινία BEOWOLF & GRENDEL!! Όπου ο Τζέραλντ δεν φορούσε πανοπλία επιστρατεύονταν όλα τα οπτικά εφέ για να τον φουσκώσουν και να τον γραμμώσουν! Έτσι ανέλαβα δουλειά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων στους 300. Αποτέλεσμα; Μετά την 5η μέρα τα οπτικά εφέ που χρειαζόταν το σώμα του Τζέραλντ μειώθηκαν κατά 30%! Στους δικέφαλους όμως κατά 40%! Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι συνολικά η ταινία είχε ελάχιστο photoshop στους δικέφαλούς του, αποτέλεσμα μιας πολύ ειδικής προπόνησης που ακολούθησε κατά γράμμα και φαίνονται ακόμα και σήμερα!», λέει ο Μάρτιν Μπέρι.

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο biodynamic.gr για την πολύτιμη βοήθειά του στο θέμα και προτείνουμε να το επισκεφθείτε για να αποκτήσετε κι εσείς τη γράμμωση του πρωταγωνιστή της ταινίας «300»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags