Facebook Pixel Παραλία, γυναίκες και ανδρικοί κοιλιακοί!
| 2012-04-17 21:25:00

Παραλία, γυναίκες και ανδρικοί κοιλιακοί!

Παραλία, γυναίκες και ανδρικοί κοιλιακοί!

Τρία νέα παιδιά που ζουν στην Καλιφόρνια είναι υποψήφια για το βραβείο “App of the Year” που διοργανώνει για 2η χρονιά η APPLE με την χορηγία της COCA COLA.

Η εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα της καταγραφής του μέσου χρόνου που μια γυναίκα σε ένα δείγμα 10 ατόμων, παρακολουθεί τις κινήσεις ενός άντρα μαγνητισμένη από τους κοιλιακούς του! Είναι γνωστή η έλξη που ασκεί το G Pack ενός άντρα στον γυναικείο πληθυσμό. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι στατιστικά μία γυναίκα παρακολουθεί ένα τέτοιο φαινόμενο στο 92% του διαθέσιμου οπτικού της χρόνου απέναντι στο αντικείμενο του πόθου!

Το τεχνολογικό πρόβλημα που έπρεπε να λύσει το φοβερό τρίο από την Καλιφόρνια ήταν πώς θα γίνει η διάγνωση πίσω από τα σκούρα γυαλιά ηλίου!

Για το σκοπό αυτό επιστρατεύτηκε μία νέα τεχνολογία η “INFRARATE ACTIVE LASER” που ίσως χαρίσει το πολυπόθητο βραβείο στους τρεις νεαρούς. Οι κάτοχοι λοιπόν ενός G Pack ας προσέχουν. Προκαλούν επικίνδυνα, ίσως και χωρίς να το ξέρουν!

Ευχαριστούμε το γυμναστήριο biodynamic.gr για την πολύτιμη βοήθειά του στο θέμα και προτείνουμε να το επισκεφθείτε για να αποκτήσετε το δικό σας ...G Pack!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags