Facebook Pixel Τον Μάη θα 'ναι ωραία με Τζίγγερ και Βγενό παρέα!
| 2012-04-18 12:40:00

Τον Μάη θα 'ναι ωραία με Τζίγγερ και Βγενό παρέα!

Τον Μάη θα 'ναι ωραία με Τζίγγερ και Βγενό παρέα!

Η Γ.Σ. και ο Βγενόπουλος κάλεσαν τον Βαρδινογιάννη να λογοδοτήσει στις 8 Μαΐου για τη ΓΗΠΕΛ. "Αν δεν βρεθεί λύση τότε, πτωχεύουμε", δήλωσε ο "Mr. MIG". Δεν ορίστηκε νέο Δ.Σ.

Νέα Γενική Συνέλευση, στις 8 Μαΐου, ορίστηκε στη σημερινή Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μετά από πρόταση του Α. Βγενόπουλου, στην οποία κλήθηκε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης (όπως και οι υπόλοιποι μέτοχοι της ΠΑΕ) να δώσει το παρών και να λογοδοτήσει για τη ΓHΠΕΛ.

Βγενόπουλος και Βαρδινογιάννης έχουν στείλει από δύο εξώδικα ο ένας στον άλλον, με το τελευταίο από την πλευρά του "Mr.MIG" χθες το απόγευμα, που ζήτησε από τον Τζίγγερ να δώσει το παρών στη σημερινή Γ.Σ. Η απάντηση του μεγαλομετόχου; Πως δεν έχει καμία υποχρέωση όπως προκύπτει από το Σύνταγμα...

Στη συγκεκριμένη Συνέλευση, στις 8 Μαΐου, θα κληθούν όλοι οι μέτοχοι να δώσουν το "παρών", προκειμένου να βρεθεί μια οριστική λύση και να συγκροτηθεί νέο ΔΣ στην ΠΑΕ. Μία τελευταία, ίσως, ευκαιρία για να βρεθεί λύση στην ομάδα, καθώς όπως υποστήριξε και ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά την έξοδό του από τα γραφεία της ΠΑΕ, αν δεν βρεθεί και τότε λύση, η μοναδική προοπτική για τον Παναθηναϊκό είναι η πτώχευση: «Η Γ.Σ. των μετόχων αναβλήθηκε για τις 8 Μαΐου με ομόφωνη απόφαση, με επιπλέον θέμα τη λογοδοσία του Γιάννη Βαρδινογιάννη για την ΓΗΠΕΛ μετά από δικό του εξώδικου.

Εχουν αναλάβει πρωτοβουλίες ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αχιλλέας Μακρόπουλος μήπως βρεθεί συντονισμένη λύση. Ο Μακρόπουλος θα συναντηθεί με τον Βαρδή Βαρδινογιάννη μήπως και υπάρχει κάποια λύση για να αποφύγει την πτώχευση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αδιοίκητη δεν έχουμε άλλα περιθώρια αν δεν βρεθεί λύση στις 8 Μαϊου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags