Facebook Pixel Τρέξτε να προλάβετε!
| 2012-04-20 13:23:00

Τρέξτε να προλάβετε!

Τρέξτε να προλάβετε!

Τα εισιτήρια για τον τελικό του Κυπέλλου τέθηκαν από σήμερα στη διάθεση των οπαδών του Ατρομήτου. Οι τιμές ξεκινούν από τα 10 και φτάνουν τα 30 ευρώ.

Η ανακοίνωση

«Από το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ανακοινώνεται ότι σήμερα (Παρασκευή) θα ξεκινήσει η προπώληση εισιτηρίων για τον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στις 28 Απριλίου. Οι ώρες λειτουργίας θα είναι από τις 17.00 μέχρι τις 21.00.

Αύριο (Σάββατο), η πώληση εισιτηρίων θα γίνει από τις 10.00 μέχρι τις 19.00 επίσης από το γραφείο της διαχείρισης.

Οι τιμές των εισιτηρίων του τελικού είναι οι εξής: Θύρα 19: 10 ευρώ, Θύρα 20: 15 ευρώ, Θύρα 21: 15 ευρώ, Θύρα 22: 25 ευρώ, Θύρα 23: 30 ευρώ, Θύρα 24: 25 ευρώ.

*Χθες πραγματοποιήθηκε η τελική σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας. Ο Ατρόμητος εκπροσωπήθηκε από την Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον Υπεύθυνο Διαχείρισης Εισιτηρίων Γιώργο Χατζή και τον Υπεύθυνο Ασφαλείας Γιώργο Πέτρου.

Για την μετακίνηση των φιλάθλων εκείνων που θα επιλέξουν την οργανωμένη μετακίνηση αποφασίστηκε να γίνει με δύο τρόπους: 1) Με τα ναυλωμένα λεωφορεία-φυσαρμόνικες και αναχώρηση από την κεντρική πλατεία Περιστερίου και 2) Με Μετρό από τον Άγιο Αντώνιο, ενδιάμεση στάση Αττική και αποβίβαση στον σταθμό Νερατζιώτισσα.

*Η ομάδα μας θα φορέσει την παραδοσιακή ριγέ φανέλα, με μπλε σορτς και μπλε κάλτσες.

* Συνεδρίασε χθες το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος για οργανωτικά θέματα που άπτονται του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας. Δόθηκαν κατευθύνσεις από τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό για την έγκαιρη και ομαλή διάθεση των εισιτηρίων στους φιλάθλους της ομάδας.

Σε όλους τους κεντρικούς δρόμους του Περιστερίου θα κρεμαστούν λάβαρα στο πλαίσιο της καμπάνιας του τελικού. Επίσης, όπως και στον περσινό τελικό, θα μοιραστούν σημαίες στους φιλάθλους της ομάδας μας κατά την είσοδό τους στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags