Facebook Pixel "Eίναι να μην πιάσουμε απόδοση..."
| 2012-04-22 11:56:00

"Eίναι να μην πιάσουμε απόδοση..."

"Eίναι να μην πιάσουμε απόδοση..."

"Αν ο Ολυμπιακός πιάσει καλή απόδοση δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο", δήλωσε ο Παπάζογλου ενόψει της αναμέτρησης με τον ...Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

Τάσο, η τελευταία αγωνιστική υποχρέωση της περιόδου στο πρωτάθλημα είναι ο αγώνας με τον Ατρόμητο. Τι εικόνα έχεις για την ομάδα του Περιστερίου;

"Η φετινή ομάδα του Ατρομήτου έχει δείξει πολύ καλή εικόνα και είναι και ψηλά στη βαθμολογία για αυτό και εμείς από την μεριά μας θα πρέπει να κλείσουμε καλά τη χρονιά και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Αλήθεια, υπάρχουν ομοιότητες ανάμεσα στο αυριανό ματς και τον τελικό του Κυπέλλου;

"Είναι δύο αγώνες διαφορετικοί, ο τελικός δεν έχει καμία σχέση με το αυριανό παιχνίδι, ελπίζω και στα δύο να είμαστε καλοί και να πανηγυρίσουμε τη νίκη".

Συμφωνείς πως η ήττα απ' την Κέρκυρα λειτούργησε ευεργετικά και σας αφύπνισε ενόψει τον τελευταίων αγωνιστικών υποχρεώσεων; Το ρωτάω με αφορμή την εξαιρετική εικόνα του Ολυμπιακό στο ματς που ακολούθησε με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο.

"Δεν θα το έλεγα εγώ, είναι ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να γίνει όλη την χρονιά, έτυχε να γίνει έτυχε να είναι με την Κέρκυρα και να χάσουμε μέσα στο γήπεδό μας. Παρόλα αυτά αν πιάσουμε καλή απόδοση δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν αντίπαλο".

Στο τέλος της περιόδου αποχωρεί ο Ερνέστο Βαλβέρδε απ' την ομάδα και την Ελλάδα. Θα ήθελα το σχόλιό σου για τον Ισπανό τεχνικό.

"Είναι ένας άνθρωπος που έχει αφήσει πολλά στην ομάδα. Εμένα είναι η πρώτη μου χρονιά εδώ στον Ολυμπιακό, πιστεύω ότι με έχει βοηθήσει σε πάρα πολλούς τομείς και έχει βοηθήσει με την παρουσία του εδώ. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και ό,τι καλύτερο".

Αν και απέφευγε να μιλάει για συγκεκριμένους παίκτες, για εσένα είχε κάνει κολακευτικά σχόλια δημοσίως για τον τρόπο με τον οποίο δούλευες στις προπονήσεις και την εικόνα που είχες στο γήπεδο όποτε σε χρησιμοποιούσε. Τα λόγια αυτά είναι παράσημο για εσένα;

"Ο κάθε ποδοσφαιριστής δουλεύει για το καλό του αλλά και για το καλό της ομάδας Είναι καλό για μένα που ο προπονητής της ομάδας μου μιλάει με καλά λόγια για μένα και τον ευχαριστώ".

Κάνοντας έναν απολογισμό, σε προσωπικό επίπεδο, για την πρώτη σου χρονιά στην ομάδα, τι θα έλεγες;

"Πιστεύω ότι η πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό είναι πολύ καλή, συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του πρωταθλήματος γιατί όχι και του Κυπέλλου και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και τα επόμενα χρόνια έτσι".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags