Facebook Pixel Ο Ντέμης και το τέλος του μαρτυρίου...
| 2012-04-23 12:41:00

Ο Ντέμης και το τέλος του μαρτυρίου...

Ο Ντέμης και το τέλος του μαρτυρίου...

Ο Γιώργος Γαλάτσης γράφει για την πληφορορία πως "ο Ντέμης έχει εξασφαλίσει τους πόρους για την επόμενη χρονιά" και τον διάλογο που θέλει ν' ανοίξει με όσους είναι "απέναντί του".

Ευτυχώς τελείωσε το μαρτύριο για τον κόσμο της ΑΕΚ! Μια ομάδα που τελεί υπό κατάρρευση αγωνιστικά και ψυχολογικά με την έναρξη του β΄ γύρου καλείται τώρα να μαζέψει ''τα κομμάτια της'' για να διεκδικήσει ό, τι καλύτερο μπορεί στα φετινά πλέι οφ.

Έτσι κι αλλιώς το αγωνιστικό σκέλος έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα τα τελευταία χρονιά, πόσο μάλλον αυτή την περίοδο που παίζεται το μέλλον της ομάδας ''κορώνα γράμματα''. Διότι αν δεν αποκτήσει η ΑΕΚ μια κανονική διοίκηση τι σημασία έχει αν τερματίσει 1η, 2η, 3η ή 4η στο μίνι πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας...

Θα γίνει λοιπόν... το θαύμα;

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Ντέμη Νικολαϊδη να βρίσκεται ''προ των πυλών''. Έτσι μου είπαν στα τέλη της περασμένης εβδομάδας, έτσι σας λέω!

Για την ακρίβεια αξιόπιστη πηγή που έχει καλές προσβάσεις στο ''στρατηγείο'' του πρώην προέδρου μου είπε σε μια κουβέντα ότι ο Νικολαϊδης έχει εξασφαλίσει τα κεφάλαια που απαιτούνται τόσο για το ''κλείσιμο'' της φετινής ''τρύπας'' (σ.σ απαιτούνται 7-8 εκατ ευρώ) όσο και για να τα...φέρει βόλτα και την επόμενη, χωρίς να υπολογίζει στη μαζική συμμετοχή και στη βοήθεια των φιλάθλων της ΑΕΚ.

''Δεν πρόκειται να ζητήσει από τον κόσμο 'να βάλει πλάτη'. Μπορεί να το θεωρεί δεδομένο αλλά αυτή τη φορά θέλει να τον 'γυρίσει' στο γήπεδο μέσα από τις πράξεις του. Ο Ντέμης έχει εξασφαλίσει τους πόρους που απαιτούνται για να βγει η επόμενη χρονιά'' ήταν τα λόγια του!

Οπότε δεν απομένει τίποτε άλλο από το να περιμένουμε να επιβεβαιωθεί αυτή η πληροφορία που θα αλλάξει το τοπίο στην ΠΑΕ ΑΕΚ διότι...τράβηξε πολύ.

Επίσης από άλλη πηγή πληροφορήθηκα ότι ο Νικολαϊδης θέλει να κάνει μια συζήτηση με τους οπαδούς που ''είναι απέναντί του'' για τα γεγονότα του 2005. Δεν ξέρω αν πρόκειται μόνο για τους οργανωμένους από την ORIGINAL Πάτρας ή κάποιους άλλους. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι θέλει να κλείσει αυτή ''η πληγή''.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο δεν έχει παρά να κάνει πρώτα μια απλή κίνηση: Να αποσύρει τις μηνύσεις ή να παραστεί επιτέλους στο Εφετείο για την εκδίκαση της υπόθεσης. Διότι ο Ντέμης έχει...ξεχάσει πόσες αναβολές έχει πάρει τα τελευταία χρόνια.

Υ.Γ. Όχι δεν μαχαιρώθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη φίλαθλος της ΑΕΚ. Έτσι όπως τον έκαναν όμως είναι σα να τον μαχαίρωσαν σε πολλά σημεία του σώματος. Πέντε, έξι θρασύδειλα αληταριά είχαν στήσει καραούλι με τη λήξη του αγώνα έξω από τον Καυτατζόγλειο κι έψαχναν για απομονωμένους ΑΕΚτζήδες. Τελικά βρήκαν έναν και τον έκαναν μαύρο στο ξύλο. Ωραίοι άντρες...

Πηγή: sentragoal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags