Facebook Pixel Κι αυτοί το χαβά τους...
| 2012-04-24 08:30:00

Κι αυτοί το χαβά τους...

Κι αυτοί το χαβά τους...

Η ...επιστολομαχία στον Παναθηναϊκό καλά κρατεί με τον Βγενόπουλο να στέλνει νέο εξώδικο στον Τζίγγερ για να δώσει το "παρών" στη Γ.Σ. στις 8 Μαϊου. Δεν βγάζει πουθενά αυτή η κατάσταση...

Την ώρα που ο Παναθηναϊκός ...χαροπαλεύει, οι μεγαλομέτοχοί του εξακολουθούν να παίζουν το επικοινωνιακό παιχνιδάκι τους. Και το οποίο όλοι ξέρουμε ότι δεν μπορεί να δώσει τη λύση που πρέπει.

Όπως διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα στη "SportDay", ο Ανδρέας Βγενόπουλος έστειλε εξώδικο στον Γιάννη Βαρδινογιάννη το απόγευμα της Δευτέρας, με το οποίο τονίζει ότι η Γ.Σ. έκανε δεκτό το αίτημα του μεγαλομετόχου και τον καλεί στις 8 Μαΐου να δώσει το "παρών" στην γενική συνέλευση των μετόχων και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα για το γήπεδο του Βοτανικού, κατόπιν αιτήματος των μετόχων.

Βεβαίως, όλες οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο έως ...απίθανο να βρεθεί ο Τζίγγερ στη Γ.Σ. και να μιλήσει για τη ΓΗΠΕΛ, αφού έχει ξεκαθαρίσει ότι οι απαντήσεις θα δουν μέσω της δικαστικής οδού.

Είναι, επίσης, προφανές ότι οι προσπάθειες του Θανάση Γιαννακόπουλου να καθίσουν οι δύο μεγαλομέτοχοι στο ίδιο τραπέζι έπεσαν στο κενό, μια και συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιστολές και εξώδικα. Άντε να δούμε πότε θα τελειώσει αυτή ιστορία που τόσο έχει κουράσει... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags