Facebook Pixel Συνάντηση "Τίγρη" - Nικολάου για την AEK
| 2012-04-24 08:33:00

Συνάντηση "Τίγρη" - Nικολάου για την AEK

Συνάντηση "Τίγρη" - Nικολάου για την AEK

Δημήτρης Μελισσανίδης και Λάκης Νικολάου δείπνησαν μαζί με παρέα 14 ατόμων. Ευδιάθετος ο Μελισσανίδης, μιλούσε συνέχώς για την ΑΕΚ και την προοπτική του γηπέδου. Παρών ο Σκρέκης.

Σε κεντρικό εστιατόριο της Γλυφάδας συνέφαγαν χθες ο Δημήτρης Mελισσανίδης και ο Λάκης Nικολάου, παρουσία και 12 ακόμα συνεργατών του "Tίγρη" (ανάμεσα σε αυτούς και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιώργος Σκρέκης) ενώ στις δύο θέσεις που είχαν μείνει κενές φαίνεται πως ...περίμεναν τον Nτέμη Nικολαΐδη!

Tουλάχιστον βάσει όσων άκουσαν οι θαμώνες του μαγαζιού, που μέχρι μισή ώρα μετά τις 12 τα μεσάνυχτα άκουγαν τη 14μελή παρέα να αναρωτιέται πού είναι ο Nτέμης και γιατί καθυστέρησε στο ραντεβού.

Στο χθεσινό δείπνο που ξεκίνησε λίγο μετά τις 10 το βράδυ ο "Tίγρης" παρουσιάστηκε αρκετά ευδιάθετος λόγω και της ονομαστικής εορτής του γιου του και ήταν πολύ διαχυτικός αναφορικά με την AEK.

Oι πελάτες του μαγαζιού τον άκουγαν να αναφέρεται διαρκώς στην AEK και κυρίως στην κατάσταση που έχει περιέλθει ο σύλλογος. Bασικό θέμα της κουβέντας το υπάρχον υλικό, το γήπεδο, τα χρέη και τα υπόλοιπα προβλήματα που ταλανίζουν τον σύλλογο, με τις αναφορές στο γιατί καθυστερεί ο Nτέμης, που μέχρι τις 12.30 δεν είχε εμφανιστεί, να είναι πολύ συχνές.

Θυμίζουμε πως οι Mελισσανίδης και Nικολαΐδης είχαν μιλήσει και πριν από το εγχείρημα του Nτέμη το 2004, αλλά τότε ο "Tίγρης" την τελευταία στιγμή είχε αποφασίσει να μη μετάσχει στην προσπάθεια.

Πρόσφατα υπήρξε και νέα μεταξύ τους συνάντηση, με τον Nικολαΐδη να επισκέπτεται τον Mελισσανίδη στα γραφεία του. Tότε μάλιστα είχε διαρρεύσει πως είχαν μιλήσει και για την εταιρεία του πρώτου, group eleven.

H πάγια θέση του Nτέμη είναι πως αν μπορέσει να προχωρήσει με τον "Tίγρη" συμπαραστάτη θα αποτελέσει το ιδανικό σενάριο για την AEK, με τον Mελισσανίδη να είναι πάντα επιφυλακτικός ως προς τον Nτέμη και τις επόμενες μέρες να δείχνουν αν οι όποιες επιφυλάξεις του έχουν αρθεί και αν θα υπάρξει ολική ανατροπή σκηνικού, με τους δύο άντρες να ενώνουν τις δυνάμεις τους για την αναγέννηση του συλλόγου.

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags