Facebook Pixel Αυτό το ψεγάδι να μην είχε…
| 2012-04-24 11:30:00

Αυτό το ψεγάδι να μην είχε…

Αυτό το ψεγάδι να μην είχε…

Καλός, χρυσός και άγιος ο Βαλβέρδε, αλλά τον Φετφατζίδη, όπως και να το κάνουμε, τον αδίκησε.

Όσα θετικά σχόλια γράφτηκαν ή θα γραφτούν για τον Βαλβέρδε πιθανότατα και να τα αξίζει ο Βάσκος. Είναι δεδομένο ότι παρά τις όποιες ενστάσεις μπορεί να είχαν κάποιοι, έκανε εξαιρετική δουλειά στον Ολυμπιακό, άφησε πραγματικό έργο, ενώ και ως χαρακτήρας ήταν άψογος σε όλα του.

Παρά το γεγονός όμως ότι πολλοί τον χαρακτήρισαν δίκαιο στις επιλογές του, θεωρούμε ότι ο Φετφατζίδης θα μπορούσε να έχει δικαιολογημένα παράπονα.

Όπως αποδείχτηκε και με τις τελευταίες εμφανίσεις του νεαρού, θα μπορούσε (και θα έπρεπε) ο Βάσκος να του δώσει περισσότερες ευκαιρίες και γενικότερα να τον συμπεριλάβει στο ροτέισον της βασικής ομάδας.

Δεν λέμε ότι ο "Φέτφα" θα έπρεπε να είναι αναντικατάστατος στον Ολυμπιακό, όμως σίγουρα του άξιζαν πολύ περισσότερες συμμετοχές. Του άξιζε μεγαλύτερη στήριξη και επιείκεια.

Ο Βαλβέρδε, όμως, δεν έδειξε την απαιτούμενη υπομονή με τον μικρό, όπως έκανε π.χ. με τον Αμπντούν και τον Μαρκάνο. Τον Φετφατζίδη, δηλαδή, δεν τον άφησε να ρολάρει, δεν τον έκανε να αισθανθεί την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Τον "εξαφάνιζε" για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μπορεί για τον Βαλβέρδε ο Φετφατζίδης να είναι ένα ακόμη παίκτης του ερυθρόλευκου ρόστερ, όμως για τον Ολυμπιακό και το ελληνικό ποδόσφαιρο αποτελεί κεφάλαιο. Και το λάθος του Βάσκου τεχνικού ήταν ότι δεν το υπολόγισε καθόλου αυτό. Αντιμετώπισε τον παίκτη ως έναν από τους πολλούς και ουσιαστικά δεν πίστεψε ποτέ στην αξία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags