Facebook Pixel Πύρρος: Όχι μεν, αλλά...
| 2012-04-24 19:41:00

Πύρρος: Όχι μεν, αλλά...

Πύρρος: Όχι μεν, αλλά...

Ο Νίκος Παπαδογιάννης εγκαλεί όσους σπεύδουν να λιθοβολήσουν... τυφλά τον Πύρρο Δήμα για την παρουσία του στο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ.
 

 

Θα ψήφιζα ευχαρίστως τον Πύρρο Δήμα και θα χαρώ όταν τον δω στη Βουλή των Ελλήνων. Αλλά δεν πρόκειται να αλλάξω την ψήφο μου για το χατίρι του. Με ή χωρίς Πύρρο, η ψήφος μου δεν πρόκειται να πάει στο ΠΑΣΟΚ ούτε φυσικά στο Σαμαρά και στους δεξιότερους των δεξιών.

Επειδή η ψήφος μου είναι πρώτα απ’όλα ψήφος ενάντια στη Χρυσή Αυγή και την επέλαση των νεοναζί, θα ψήφιζα προσωπικά τον Πύρρο με όλη μου την ψυχή. Οχι το κόμμα του. Τον Πύρρο.

Διότι ο Πύρρος συμβολίζει την άλλη όψη της μετανάστευσης. Η επικείμενη παρουσία του στο Κοινοβούλιο αποτελεί καρφί στο μάτι της ακροδεξιάς.

Είναι τίμιος και αγνός. Σχεδόν αγαθός. Οι προθέσεις του είναι καλές πέρα από κάθε αμφιβολία. Ο,τι κατέκτησε, το κατέκτησε με τον ιδρώτα του και με τη δύναμη των χεριών του. Πέρασε χρόνια φτωχικά, αλλά δούλεψε σαν σκυλί. Τίμησε το ελληνικό εθνόσημο όσο ελάχιστοι. Είναι πολύ πιο Έλληνας και πολύ πιο πατριώτης από τους εθνικισταράδες και τους τραμπούκους με τις σβάστικες.

Διαβάστε ολόκληρο το σχόλιο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags