Facebook Pixel Έτσι θα στριμώξει ο "Βγενό" τον Τζίγγερ
| 2012-04-25 09:48:00

Έτσι θα στριμώξει ο "Βγενό" τον Τζίγγερ

Έτσι θα στριμώξει ο "Βγενό" τον Τζίγγερ

Πολλές είναι οι παρασκηνιακές κινήσεις που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ανδρέας Βγενόπουλος με στόχο, όπως υποστηρίζεται από αρκετούς Παναθηναϊκούς, να "προλάβει" την κίνηση Αλαφούζου και να πάρει τον έλεγχο της ΠΑΕ.

Το ερώτημα όμως είναι αν θέλει να το κάνει αφού η ομάδα καταλήξει πρώτα με διοίκηση Πρωτοδικείου ή νωρίτερα για να τη σώσει από την καταστροφή.

Με τη δικαιολογία της ΓΗΠΕΛ έχει σηκώσει μέχρι τώρα τον ανένδοτο προς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ο οποίος έχει "παρκάρει" τις μετοχές του και δεν δρομολογεί ο ίδιος τις εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ.

Υπάρχει πάντως τρόπος για να εντείνει την πίεση προς τον Τζίγγερ, ακόμη και για να τον αναγκάσει να πληρώσει και την εγγυητική που ζητάει για το γήπεδο στον Βοτανικό. Ποιος είναι αυτός ο τρόπος; Να επαναλάβει ό,τι έκανε με την Παναθηναϊκή Ενωτική Κίνηση.

Αντί να λέει, λοιπόν, ότι αν ο Βαρδινογιάννης αναλάβει τη ΓΗΠΕΛ θα ηγηθεί προσπάθειας για να βρεθούν λεφτά για τη σωτηρία του "τριφυλλιού", θα μπορούσε να οργανώσει μια συνέντευξη Τύπου, όπως έκανε παλιότερα, και να παρουσιάσει τους επιχειρηματίες-συμπαίκτες του και να πει:

"Αυτοί είμαστε, τόσα λεφτά έχουμε έτοιμα, ανέλαβε, Τζίγγερ, τις ευθύνες σου και προχωράμε". Τότε πώς θα μπορούσε να αντιδράσει ο Βαρδινογιάννης; Δεν θα είχε διέξοδο, καθώς θα ήταν εγκλωβισμένος και θα έδινε την εγγυητική...

*** Το θέμα είναι αν υπάρχουν οι "συμπαίκτες" που ισχυρίζεται ότι έχει ο "Mr. MIG" ή αν αυτό το χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία για να πάρει την ομάδα από το μηδέν χρεώνοντας επικοινωνιακά την ευθύνη στον Βαρδινογιάννη...

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags