Ενα πρόχειρο συμπέρασμα θα ήταν πως έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ και τους οπαδούς της. «Εφυγε σαν αποτυχημένος από την ομάδα μας και γι΄ αυτό βγάζει τη χολή του όπου σταθεί και βρεθεί...», θα έλεγε ένας οπαδός που απλά δεν έχει δυνατότητα πιο βαθιάς σκέψης. Η προσωπική -ταπεινή πάντα- άποψή μου είναι εκ διαμέτρου αντίθετη.

Κατά βάθος ο Δώνης βγάζει έντονη ανησυχία για το μέλλον αυτής της ομάδας, αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου γενικότερα, όσο είναι όμηροι μιας κάστας αλητών. Οι συμμορίες έχουν επικρατήσει πλήρως πλέον στα γήπεδά μας. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που ουδείς μπορεί να αρνηθεί.

Οταν είπε χθες ο καταξιωμένος Ελληνας προπονητής πως... «δεν μπορεί να υπάρξει τελικός χωρίς ξύλο», σαφώς ειρωνευόταν την τραγική κατάσταση στην οποία μας έχει οδηγήσει η νοοτροπία μας. Μια νοοτροπία που θεωρεί μάγκα όποιον πάει και βρίζει ή σπάει στα γήπεδα και «λαπά», εντελώς άχρηστο για την ομάδα, όποιον πάει να δει μπαλίτσα ήσυχος.

Ο Δώνης, όπως και καθένας που έχει έλθει σε επαφή με το διεθνές ποδόσφαιρο υπό οποιαδήποτε ιδιότητα, σαφώς νιώθει απέραντη ντροπή, αγανάκτηση και θυμό για όσα συμβαίνουν. Ο Δώνης με αυτά, βγάζει αγάπη για την ΑΕΚ. Και ανησυχία για την κατηφόρα που πήρε...

Πηγή: Εθνοσπόρ