Facebook Pixel ''Φαβορί; Ποιο φαβορί;''
| 2012-04-26 13:01:00

''Φαβορί; Ποιο φαβορί;''

''Φαβορί; Ποιο φαβορί;''

Ο Φουστέρ αρνείται ότι ο Ολυμπιακός είναι το φοβορί στον τελικό με τον Ατρόμητο. Τι δήλωσαν Φετφατζίδης, Μαρκάνο και Μέγιερι.

''Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τελικός και έχει ιδιαιτερότητες. Πάντα έχουμε στο μυαλό μας ότι θέλουμε την νίκη και το τρόπαιο και είμαστε έτοιμοι για να το διεκδικήσουμε. Το ποδόσφαιρο αποδεικνύει καθημερινά ότι δεν υπάρχουν φαβορί. Το ξέρουμε καλά, και είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% για τον τίτλο'', τόνισε ο Φουστέρ ο οποίος όταν ερωτήθηκε για το γεγονός ότι πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο σχολίασε…

''Είναι πολύ σημαντικό να αποχαιρετήσει το Ολυμπιακό με ένα τίτλο. Όλοι θέλουμε τον τίτλο. Και εμείς οι παίκτες και οι οπαδοί. Θέλουμε το νταμπλ'', κατέληξε ο Ισπανός μέσος.

Αποφασισμένος να αξιοποιήσει οποιαδήποτε ευκαιρία πάρει για να βρεθεί στην αρχική 11άδα του Ολυμπιακού δήλωσε ο Γιάννης Φετφατζίδης ο οποίος έδειξε σε αρκετά καλή κατάσταση σε όσο διάστημα αγωνίστηκε κατά του Ατρόμητου στο παιχνίδι πρωταθλήματος.

''Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη μέσα στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες και φυσικά δύο δικούς μας τον Μήτρογλου και τον Τάτο'', τόνισε για τον τελικό και συνέχισε: ''Θα την αξιοποιήσω την ευκαιρία. Δεν είναι η καταλληλότερη στιγμή όμως καθώς βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν'', είπε και ανέφερε για την Εθνική ομάδα: ''Θα περιμένω την κλήση από τον κ.Σάντος''.

''Δεν το ξέρω τι θα γίνει'', τόνισε ο Μαρκάνο ο οποίος σχολίασε για τον τελικό: ''Είναι σημαντικό ματς. Όλοι θέλουμε το νταμπλ. Είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε προετοιμαστεί μια εβδομάδα για να το κατακτήσουμε. Περιμένω μια ωραία ατμόσφαιρα. Καλό που θα είναι και οι οπαδοί μας. Θα υπάρχει μια ωραία ατμόσφαιρα. Είναι καλό που θα είναι και οι οπαδοί στο παιχνίδι. Πιστεύω ότι θα είναι ένας ωραίος τελικός''.

''Γιατί να μην θέλω να μείνω, να κάνω άλλη μια καλή σεζόν και να κατακτήσουμε τίτλους'', πρόσθεσε Μέγιερι ο οποίος σχολίασε για τον τελικό Κυπέλλου με τον Ατρόμητο:

''Αυτά τα παιχνίδια τα περιμένεις πώς και πώς. Κρίνουν έναν τίτλο'', είπε και σχετικά με τις πληροφορίες που φέρνουν τον Κάρολ να αγωνίζεται βασικός δήλωσε: ''Είναι έτσι η θέση του τερματοφύλακα και φυσικά πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις του προπονητή. Δεν συμβαίνει τίποτα''.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags