Facebook Pixel Πού θα βρεις καλύτερα, ρε μπαγάσα;
| 2012-04-27 12:10:00

Πού θα βρεις καλύτερα, ρε μπαγάσα;

Πού θα βρεις καλύτερα, ρε μπαγάσα;

Μάθετε πώς τα βλέπει ο Άριελ Ιμπαγάσα για Ολυμπιακό, Κατάρ και Μαγιόρκα και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...

Να γυρίσει σ το λιμάνι και με λιγότερα λεφτά ψάχνει ο Ντουντού, αλλά… Μόλις άναψα κάρβουνα για να ψήσω τις δύο σαρδέλες που μου έκανε δώρο ο αδερφός μου ο ψαράς (δεν είναι από τους κουβαρντάδες του χωριού) και θυμήθηκα τα αναμμένα κάρβουνα στα οποία κάθεται ο Ιμπαγάσα.

Θα ξανάρθει, λέει, ο μάνατζέρ του μετά τον τελικό του Κυπέλλου για νέα συζήτηση. Στην πρώτη, άκουσε αρχικά αυτό που ήθελε (πρόταση ανανέωσης), αλλά στα λεφτά πέφτει ψαλίδι. Δυστυχώς, ο κοντός δεν είναι πλέον για να παίζει συνέχεια, άρα δεν πρόκειται να κονομήσει από τον Ολυμπιακό μας. Πάνε αυτά, τελειώσανε.

Η λέξη «μείωση» δεν του έκατσε καλά, αλλά που θα πάει; Για το Κατάρ, όπου τον περιμένουν τρελά λεφτά, δεν «ψήνεται» η φαμίλια. Εναλλακτική είναι η Μαγιόρκα, όπου έχει και σπίτι. Εκεί όμως τα χρήματα θα είναι ακόμα λιγότερα. Και δεν θα έχει και Τσάμπιονς Λιγκ...

Τι να τις κάνω τώρα εγώ τις σαρδέλες χωρίς τσίπουρο; Δεν είμαι γάτος, τη φτώχεια μου μέσα, άνθρωπος είμαι! Πάμε παρακάτω γιατί θα γίνω ο πρώτος τρελός στην ιστορία που θα πέσει σε κατάθλιψη. Το επόμενο θέμα έχει να κάνει με τον Ντουντού. Το αγόρι αυτό, λοιπόν, μαθαίνω πως ψάχνεται να γυρίσει με τρέλα στον Ολυμπιακό μας και με λιγότερα χρήματα. Δεν βλέπω, ωστόσο, να υπάρχει πρόσφορο έδαφος στο λιμάνι. Μόνο καλά, άλλωστε, δεν τα πήγε στη Βραζιλία με την Ατλέτικο Μινέιρο. Κι όλο προβλήματα με τραυματισμούς είχε. Με λίγα λόγια, δεν τον «κόβω» με τίποτα να γυρίζει.

Πηγή: Sportday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags