Facebook Pixel «Εθνικάρα», ματσάρα και… 4άρα!
| 2011-02-14 22:05:00

«Εθνικάρα», ματσάρα και… 4άρα!

«Εθνικάρα», ματσάρα και… 4άρα!

Συγκλονιστικό ματς έγινε στο Ελληνικό με τον Εθνικό να επικρατεί με 4-3 της ουραγού Καλλιθέας στο ματς που έκλεισε την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Football League.

Αρνητικός πρωταγωνιστής, πάντως, ο διαιτητής Βρακάς, ο οποίος έδωσε δύο πέναλτι (από ένα σε κάθε ομάδα) που δεν ήταν, ενώ δεν έδωσε ένα καθαρό στον Εθνικό.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με τον Φοφανά, αλλά στο δεκάλεπτο από το 19’ ως το 28’, ήρθαν τα πάνω κάτω και, μάλιστα, δύο φορές.

Η Καλλιθέα «γύρισε» το παιχνίδι με γκολ του Ντακόλ στο 19’ και του Μουρατίδη στο 25’, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Βασιλόγιαννης με εξαιρετική ενέργεια ισοφάρισε για τον Εθνικό.

Ο ίδιος παίκτης έδωσε το προβάδισμα στους Πειραιώτες με πέναλτι (αμφισβητούμενο σε μαρκάρισμα του Παραρά στον Φοφανά) στο 58’, αλλά στο 80’ ο Μαρουκάκης έφερε το παιχνίδι στα ίσια με ανύπαρκτο πέναλτι, αφού η ανατροπή του Καραδήμου από τον Κοκκίνη έγινε έξω από την περιοχή.

Στο 83’, ο Τεγούσης ανέτρεψε τον Φοφανά, αλλά ο Ευβοιώτης διαιτητής δεν είδε τίποτε, πλην όμως δύο λεπτά αργότερα, ο Τσεμπερίδης εκτέλεσε φάουλ στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Τακίδη και ο Φοφανά που παρακολούθησε τη φάση, λύτρωσε τον Εθνικό και του έδωσε μια σπουδαία νίκη.

Πηγή: sentragoal.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags