Facebook Pixel Όλο φεύγει κι όλο μένει...
| 2012-05-03 09:15:00

Όλο φεύγει κι όλο μένει...

Όλο φεύγει κι όλο μένει...

Κάθε χρόνο το ίδιο σκηνικό. Οι εφημερίδες γράφουν ότι ο Τοροσίδης φεύγει, ο ίδιος σιγοντάρει με δηλώσεις, πληροφορίες για προτάσεις διαβάζουμε παντού κι εν τέλει ο παίκτης μένει στο Λιμάνι.

Λέτε το ίδιο να γίνει και φέτος ή μήπως θα αλλάξουν τα δεδομένα αυτή τη φορά;

Ο "Τόρο" είναι ένας πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που σίγουρα μπορεί να κάνει καριέρα στο εξωτερικό. Από την μια πλευρά θέλει μια πρόκληση ενός μεγάλου συλλόγου, όμως από την άλλη μεριά το ενδιαφέρον μέχρι τούτη τη στιγμή δεν είναι από κάποιο βαρύ όνομα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

Η Βέρντερ και η Στουτγκάρδη είναι καλές ομάδες στην Γερμανία, κάνουν και κάποιες πορείες πού και πού στην Ευρώπη, όμως δεν είναι Μπάγερν. Η Ρούμπιν φέρεται να δίνει αρκετά χρήματα, αλλά παίζει σε ένα πρωτάθλημα με το οποίο δεν ασχολείται ουσιαστικά η Ευρώπη.

Τι θα κάνει ο Τοροσίδης, λοιπόν; Θα προτιμήσει ένα πολύ καλό συμβόλαιο στο εξωτερικό; Θα θελήσει να διεκδικήσει θέση στο ρόστερ μιας βαριάς φανέλας ενός μεγάλου πρωταθλήματος; Ή εν τέλει θα παραμείνει στον Ολυμπιακό για μια ακόμα χρονιά;

Το σίριαλ θα κρατήσει, λογικά, αρκετές εβδομάδες, όμως τα δημοσιεύματα ήδη δίνουν και παίρνουν. Το τι θα αποφασίσει ο "Τόρο" κανείς δεν μπορεί να το ξέρει αυτή τη στιγμή...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags