Facebook Pixel Έχει και ο Άρης εκλογές...
| 2012-05-04 09:03:00

Έχει και ο Άρης εκλογές...

Έχει και ο Άρης εκλογές...

Ο Άρης βρίσκεται στο κρισιμότερο σταυροδρόμι της ιστορίας του και οι αποφάσεις που θα παρθούν στην σημερινή έκτακτη γ.σ της "Κ.Μ.Α" θα ορίσουν το δρόμο που θα βαδίσει την "επόμενη μέρα".

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι σημαντικά και θα στηθούν για πρώτη φορά κάλπες προκειμένου ο κόσμος να ψηφίσει. Να επιλέξει αυτός τον τρόπο που ο Άρης θα βγει από το αδιέξοδο, πως και από ποιους θέλει να διοικηθεί από εδώ και μπρος. Είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Τα μέλη του φορέα θα κληθούν να αποφασίσουν αν θα δώσουν ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στη σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ και από το αποτέλεσμα της κάλπης θα εξαρτηθεί αν παραταθεί η θητεία της για έναν ακόμη χρόνο. Στην ατζέντα υπάρχει και η συζήτηση για πιθανό επενδυτικό ενδιαφέρον, μεταβίβαση των μετοχών και αλλαγή της μετοχικής σύνθεσης της ΠΑΕ.

Κακά τα ψέματα, το τελευταίο είναι το πλέον "καυτό" ζήτημα στην ατζέντα της "Κ.Μ.Α" και αναμένεται να προκαλέσει μεγάλη συζήτηση. Τα μέλη του φορέα περιμένουν από τον Γιάννη Κόντη να ανοίξει τα χαρτιά του και να αποκαλύψει την ταυτότητα του ελβετικού ομίλου που ενδιαφέρεται να επενδύσει στον ΑΡΗ. Μαζί με τους όρους (τι δίνει και τι ζητάει ως διασφάλιση).

Ο εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι σήμερα θα ανοίξει τα χαρτιά του, κάτι που περιμένουν όλοι. Από την άλλη, ενδεχομένως να εμφανιστεί και δεύτερη λύση για την ΠΑΕ, αφού τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία για διεργασίες μεταξύ παραγόντων στην ευρύτερη κοινωνία του συλλόγου. Ιδωμεν.

Σε κάθε περίπτωση, ο κόσμος είναι αυτός που θα αποφασίσει για την επόμενη μέρα του Άρη. Με την ευχή ότι η ανταπόκρισή του θα είναι αυτή που αρμόζει στην κρισιμότητα των καταστάσεων και των στιγμών. Τα μέλη του φορέα θα έχουν τη δυνατότητα να τακτοποιηθούν οικονομικά μέχρι τις 6μ.μ. και όλα δείχνουν ότι ο αριθμός αυτών που θα έχουν δικαίωμα λόγου και ψήφου θα ξεπεράσει τα 1.445 μέλη. Επιβάλλεται να είναι κατά πολύ μεγαλύτερος, για προφανείς λόγους. Οσο περισσότερος κόσμος ψηφίσει, τόσο πιο ισχυρές και αποδεκτές θα είναι οι όποιες αποφάσεις παρθούν. Το εγχείρημα δοκιμάζεται σήμερα.

Και κάτι τελευταίο. Για να προκύψουν βιώσιμες λύσεις για την επόμενη μέρα του Άρη, επιβάλλεται όλοι να ανοίξουν τα χαρτιά τους. Να πούνε την αλήθεια, όποιο κι αν είναι το κόστος. Εφόσον συμβεί αυτό, ο κόσμος του Άρη έχει την ωριμότητα να πάρει τις σωστές αποφάσεις για το μέλλον της ομάδας του. Με γνώμονες την αγάπη του και το συμφέρον του Άρη...

Πηγή: allaboutaris.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags